Το επόμενο God of War καθυστερεί για το 2022 ενώ θα κυκλοφορήσει και σε PlayStation 4 - Playstation

Το επόμενο God of War καθυστερεί για το 2022 ενώ θα κυκλοφορήσει και σε PlayStation 4 – Playstation

Με την Sony να είναι επίσης αβέβαιη για τη φετινή κυκλοφορία του Horizon Forbidden West

Καθυστέρηση δέχθηκε το επόμενο God of War, το οποίο πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Ο τίτλος αρχικά προοριζόταν αποκλειστικά για το PlayStation 5, με την κυκλοφορία να γίνεται μέσα στο 2021.

Σε ένα νέο blog post όμως, ο επικεφαλής των PlayStation Studios Hermen Hulst επιβεβαίωσε πως “έλαβαν την απόφαση να καθυστερήσουν τον τίτλο για το επόμενο έτος, ώστε να εξασφαλίσουν στη Santa Monica αρκετό χρόνο και να παραδώσουν ένα καταπληκτικό God of War που όλοι θέλουμε να παίξουμε“. Επίσης, μάθαμε πως μια PlayStation 4 έκδοση του τίτλου βρίσκεται υπό ανάπτυξη, παράλληλα με την έκδοση του PlayStation 5.

Το studio έκανε το παρακάτω tweet, επιβεβαιώνοντας τη καθυστέρηση.

Τώρα μένει το ερώτημα τι γίνεται με το άλλο μεγάλο παιχνίδι της Sony, Horizon Forbidden West. Σύμφωνα με τον Hulst, η ομάδα διστακτικά ετοιμάζεται για κυκλοφορία στην εορταστική περίοδο του 2021, όμως χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα σε μια τελική ημερομηνία. Συνέχισε λέγοντας πως και οι δύο τίτλοι “έχουν επηρεαστεί από προβλήματα στη διάθεση motion capture και ταλέντου“.

Παρά τα απογοητευτικά νέα για την καθυστέρηση του επόμενου God of War και την αβεβαιότητα γύρω από την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West, ο Hulst πρόσθεσε πως αποφεύγουν τις υπερωρίες στα studios. “Με την τρέχουσα κατάσταση, κάπου πρέπει να υποκύψουμε. Δεν μπορεί να είναι η ποιότητα των τίτλων μας και σίγουρα δεν μπορεί να είναι η υγεία και ευεξία των καταπληκτικών ομάδων μας“.

  • 2  • Haha


    2Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr