Τίτλοι τέλους για το Crucible, το shooter της Amazon - Games

Τίτλοι τέλους για το Crucible, το shooter της Amazon – Games


Το free-to-play multiplayer shooter δεν ανέκαμψε ποτέ, παρά τις προσπάθειες των δημιουργών.

Μέσα από μια ανάρτηση στο επίσημο blog του παιχνιδιού, επιβεβαιώθηκε πως η αυλαία πέφτει μια για πάντα για το Crucible, το free-to-play multiplayer shooter από την Relentless Studios για λογαριασμό της Amazon.

Στην ανάρτηση, αναφέρεται πως το παιχνίδι θα πάψει να λειτουργεί στις 9 Νοεμβρίου ενώ θα επιστραφούν τα χρήματα για τις όποιες αγορές έγιναν από παίκτες.

Το Crucible «έζησε» ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις, καθώς αρχικά κυκλοφόρησε τον Μάιο και τόσο η ανταπόκριση των παικτών όσο και η ποιότητα του προϊόντος δεν ήταν στα επιθυμητά επίπεδα. Με δεδομένα αυτά, η Relentless έβαλε ξανά το παιχνίδι σε φάση closed beta τον Ιούλιο, ώστε συγκεντρώνοντας το feedback των παικτών να πλάσει ένα καλύτερο παιχνίδι για όλους. Δυστυχώς για εκείνους, το ολοκληρωτικό τέλος ήρθε λίγους μήνες αργότερα.

Πλέον, μετά και την ακύρωση τού Breakaway μέσα στο 2019, τη «σημαία» των Amazon Game Studios κρατάει το New World το οποίο επίσης αντιμετώπισε τα δικά του προβλήματα, καθώς αναμενόταν νωρίτερα μέσα στο 2020 αλλά η κυκλοφορία του μετατέθηκε για το 2021. Με την είσοδο της Amazon στο game streaming μέσω του Amazon Luna, αναμένεται να δούμε ποιες από τις δημιουργίες των Amazon Game Studios θα συνοδεύσουν την υπηρεσία.

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr