Τηλεθέαση 25/4: Συνέτριψε τους πάντες το MasterChef!

Τηλεθέαση 25/4: Συνέτριψε τους πάντες το MasterChef!

Τηλεθέαση 25/4: Όταν παίζει μόνο του, δεν έχει αντίπαλο το MasterChef, κάτι που έδειξε και το βράδυ της Παρασκευής, παίρνοντας την κορυφή της τηλεθέασης.

Τηλεθέαση 25/4: Ακόμα μία Παρασκευή που το MasterChef δεν είχε το Survivor απέναντι του και κατάφερε να κάνει πλακίτσα σε όλους τους άλλους.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR, έδειξε ότι έχει ανέβει πάρα πολύ, κάτι που το δείχνει στην τηλεθέαση και καθημερινά πλέον.

Έτσι, χωρίς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πήρε άνετα την πρωτιά και μάλιστα με τεράστιες διαφορές, αφού όλα τα άλλα προγράμματα δεν κατάφεραν να τον… αγγίξουν.

Το MasterChef άγγιξε το 33,5% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που η Φάρμα είχε 16,8% και το House of Fame έμεινε ακόμα πιο πίσω με μονοψήφιο ποσοστό 9,3%.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ στο δυναμικό κοινό, εκεί που το MasterChef παρέμεινε στην κορυφή με 26,2%, η Φάρμα ανέβηκε λίγο στο 19,6% και τέλος το House of Fame παρέμεινε χαμηλά στο 9,6%.

Τηλεθέαση 25/4: Αναλυτικά τα νούμερα!

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

MasterChef 33.5%

Η Φάρμα 16.8%

House of Fame 9.3%

ΓΕΝΙΚΟ

MasterChef 26.2%

Η Φάρμα 19.6%

House of Fame 9.6%

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Παππάς και έγινε… χαμός

MasterChef highlights 24/4: Στη δεκάδα οι κόκκινοι και… ο Παύλος στον «τάκο» (vid)

Survivor trailer 25/4: Γλέντι στον Άγιο Δομίνικο – Μπάρτζης και Τζέημς πανηγυρίζουν έξαλλα (vid)Πηγή άρθρου: www.sportime.gr