θα έρθει στη Δύση ως Xiaomi Mi 10T Lite;

θα έρθει στη Δύση ως Xiaomi Mi 10T Lite;

Τον Μάιο, ένα 5G smartphone από την Redmi με υποστήριξη NSA και SA (καθώς και τις συνηθισμένες συνδέσεις LTE και παλαιότερες) εμφανίστηκε στη TENAA. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν φήμες ότι αυτή η συσκευή είναι το επερχόμενο Redmi Note 10 5G. Αυτό το smartphone χρησιμοποιεί οθόνη OLED 6,5 ιντσών με ανάλυση 1.080 x 2.400 και αναλογία διαστάσεων 20:9. Ωστόσο, από την καταχώριση TENAA, δεν υπήρξε καμία αναφορά για το Redmi Note 10 5G. Αν και υπήρξαν μερικές εικασίες σχετικά με τη συσκευή, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες. Μια νέα διαρροή για το Redmi Note 10 αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σήμερα σχετικά με αυτήν τη συσκευή.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το smartphone διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 750G. Η διαρροή δείχνει δύο μοντέλα της Xiaomi. Το κωδικό όνομα για τις συσκευές είναι Gauguin και Gauguin Pro. Ένας από τους αριθμούς μοντέλου “M2007J17C” εμφανίστηκε ήδη στον ιστότοπο πιστοποίησης FCC. Αυτή η συσκευή έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι το Xiaomi Mi 10T Lite. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ότι το Mi 10T Lite είναι η ίδια συσκευή με το Redmi Note 10 5G (rebranding). Εάν συμβαίνει αυτό, τότε γνωρίζουμε ορισμένες πληροφορίες σε αυτήν τη συσκευή από την ινδική πιστοποίηση BIS.

Η πρόσφατη διαρροή δείχνει ότι το Redmi Note 10 διαθέτει μπαταρία 4.820 mAh. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι η έκδοση 5G περιλαμβάνει τα Redmi Note_10 και Redmi Note 10_Pro 5G. Όπως είπαμε νωρίτερα, το Note 10 5G θα χρησιμοποιήσει το SD750G που κυκλοφόρησε από την Qualcomm αυτήν την εβδομάδα και θα λανσαριστεί πρώτα από την Xiaomi. Σύμφωνα με εικασίες, το Pro μπορεί να χρησιμοποιήσει τον MediaTek Dimensity 820, μετά τη σειρά Redmi Note 8. Θυμηθείτε ότι το Redmi Note 8 χρησιμοποιεί ένα επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 665. Ωστόσο, το κορυφαίο μοντέλο, το Redmi Note 8 Pro έρχεται με τον MediaTek G90T SoC. Έτσι είναι πιθανό να συνεχίσει αυτήν τη στρατηγική η σειρά Redmi Note 10. Φήμες θέλουν το κινητό να έχει κοινή εμφάνιση και ίσως και μερικά χαρακτηριστικά με το 4G POCO X3 που σας δείξαμε πρόσφατα.

Υπάρχουν εικασίες ότι η συσκευή θα φτάσει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Φυσικά, αναμένουμε να έχουμε περισσότερες διαρροές και teasers πριν από την κυκλοφορία της – θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Πηγή άρθρου: gr.gizchina.com