Τα Redmi Note 10 και Redmi Note 10 Pro θα έρθουν με διαφορετικό επεξεργαστή μάθαμε....!

Τα Redmi Note 10 και Redmi Note 10 Pro θα έρθουν με διαφορετικό επεξεργαστή μάθαμε….!

Σας γράφαμε πριν λίγο ότι φήμες θέλουν τ’ αναμενόμενα Xiaomi Redmi Note 10 και Xiaomi Redmi note 10 Pro να τα δούμε, ίσως και τα δύο ή ένα από τα δύο, με κάμερα 108MP! Τώρα νέα στοιχεία κυκλοφόρησαν, όπου μάθαμε με τι επεξεργαστή θα δούμε τις δύο εκδόσεις κινητών!

Μετά τις διακοπές του Νοεμβρίου, πολλά νέα μοντέλα της Redmi θα κυκλοφορήσουν σύντομα, όπως η σειρά Xiaomi 10T National Bank Edition (που αντιστοιχεί στη σειρά Redmi K30 στην Κίνα), η σειρά Redmi Note 10.

Σήμερα ο blogger @ 数码 闲聊 站 αποκάλυψε τη νέα σειρά Redmi Note 10, συμπεριλαμβανομένων δύο μοντέλων, το ένα θα είναι με οθόνη LCD μίας οπής + MediaTek Dimensity 720 + 48 εκατομμύρια pixel. Το άλλο είναι μια οθόνη LCD μίας οπής + Qualcomm Snapdragon 750G + 100 εκατομμύρια pixel.

Δεν είναι δύσκολο να δούμε από τις προδιαγραφές ότι η έκδοση MediaTek Dimensity 720 θα πρέπει να αντιστοιχεί στο Redmi Note 10 και η έκδοση Qualcomm Snapdragon 750G πρέπει να αντιστοιχεί στο Redmi Note 10 Pro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με τον Qualcomm Snapdragon 750G.

Αναφέρεται ότι ο Qualcomm Snapdragon 750G είναι βασισμένος σε διαδικασία 8nm και η CPU είναι με οκταπύρηνη σχεδίαση, συμπεριλαμβανομένων δύο μεγάλων πυρήνων και έξι ενεργειακά αποδοτικών πυρήνων. Ο μεγάλος πυρήνας είναι ο Cortex A77 και ενσωματώνει την Adreno 619 GPU.

Το πιο σημαντικό, η σειρά Redmi Note 10 θα χρησιμοποιεί σαν κύρια κάμερα μία με αισθητήρα των 100 megapixel (108MP) για πρώτη φορά. Είναι η πρώτη φορά που η Redmi χρησιμοποίησε κάμερα 100 megapixel σε μοντέλο μεσαίου έως χαμηλού επιπέδου. Η απεικόνιση αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Όσον αφορά την τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την τοποθέτηση της σειράς Redmi Note, η τιμή εκκίνησης αναμένεται να είναι περίπου στα 150$ και η αρχική τιμή για την έκδοση Pro αναμένεται να είναι περίπου 225$ στην Κίνα πάντα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr