Τα πρώτα renders του επερχόμενου flagship

Τα πρώτα renders του επερχόμενου flagship

Μετά τις φήμες για γρηγορότερη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S21 Ultra, πλέον έχουμε και τα πρώτα renders του επερχόμενου flagship. Ο γνωστός leakster @onleaks μας φέρνει τις πρώτες εικόνες από τη νέα συσκευή, η οποία φαίνεται να έχει μικρές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με το Galaxy S20 Ultra.

Αρχικά, στο μπροστινό μέρος βλέπουμε πάλι την κεντρική οπή για τη selfie κάμερα. Τα bezel περιμετρικά φαίνονται ελάχιστα, ενώ και η οθόνη έχει μικρή κυρτότητα στα πλαϊνά, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Όπως αναφέρει η πηγή, η οθόνη είναι μεταξύ 6,7 και 6,9 ιντσών. Αν και δε βλέπουμε κάποια θύρα για να μπαίνει το S Pen, η πηγή υποστηρίζει πως η συσκευή θα το υποστηρίζει κανονικά.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το νέο camera bump, το οποίο είναι ακόμα μεγαλύτερο από το Galaxy Note 20 Ultra. Το Samsung Galaxy S21 Ultra θα έρθει με τετραπλό σύστημα κάμερας, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά των αισθητήρων. Τέλος, ο Onleaks αναφέρει πως η συσκευή όντως θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από τη σειρά Galaxy S20.

Πηγή

Πηγή άρθρου: techblog.gr