Στις 14 Οκτωβρίου έρχεται το OnePlus 8T

Στις 14 Οκτωβρίου έρχεται το OnePlus 8T

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει, παγκοσμίως, τη νεότερη ναυαρχίδα της  OnePlus 8T, στις 14 Οκτωβρίου στις 5μμ, ώρα Ελλάδος.

Η εταιρεία επικεντρώνεται πάντα στην παροχή μιας γρήγορης και ομαλής εμπειρίας για τους χρήστες της, προσφέροντας έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό ισχυρού υλικού και εύχρηστου λογισμικού. Μετά την έναρξη της φετινής χρονιάς και της σειράς OnePlus 8, της πρώτης πλήρους σειράς των κορυφαίων smartphone με δυνατότητα 5G, το επερχόμενο OnePlus 8T θα διαθέτει μια σειρά νέων τεχνολογιών που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία του χρήστη OnePlus.

 «Η OnePlus αναζητά πάντα ευκαιρίες για να φέρει στο προσκήνιο την τελευταία τεχνολογία στους tech-savvy χρήστες μας, αμέσως μόλις αισθανθούμε ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα μας», δήλωσε ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus. «Με το επερχόμενο OnePlus 8T, ανεβάζουμε για άλλη μια φορά τα standards μας όσον αφορά τη συνολική εμπειρία χρήστη, χάρη σε ορισμένες νέες δυνατότητες που είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά σε μια συσκευή OnePlus. Είμαι βέβαιος ότι το OnePlus 8T θα ξεπεράσει για άλλη μια φορά τις προσδοκίες και θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία».

Η εκδήλωση λανσαρίσματος του OnePlus 8T θα μεταδοθεί online στις 14 Οκτωβρίου στις 5μμ, ώρα Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: https://www.oneplus.com/launch.

Πηγή άρθρου: www.sdna.gr