Σε λίγες ημέρες τα low-end Redmi 8A και Redmi 7A θα πάρουν MIUI 12

Σε λίγες ημέρες τα low-end Redmi 8A και Redmi 7A θα πάρουν MIUI 12

Η Xiaomi έχει χωρίσει το πρόγραμμα ενημέρωσης των smartphones της στο MIUI 12 σε τέσσερις φάσεις. Η πρώτη φάση αφορούσε τα flagships και έχει ήδη ολοκληρωθεί, στις περισσότερες αγορές. Στη δεύτερη φάση – που θα ολοκληρωθεί αυτές τις ημέρες – ενημερώνει κυρίως mid-range. Στην τρίτη φάση θα πάρουν τη νέα ROM τα πιο οικονομικά mid-range και τα low-end τηλέφωνα της, όπως τα Redmi 8A και 7A.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση της beta του MIUI 12 στα Redmi 8A και 7A, ενώ η stable έκδοση αναμένεται να είναι έτοιμη τον Νοέμβριο. Στο τρίτο και τέταρτο κύμα, τα οποία θα ολοκληρωθούν λογικά μέχρι τέλος του έτους – ανήκουν και άλλα αξιόλογα smartphones όπως το Mi Note 3, το Mi Max 3, το Redmi Note 8, ακόμα και το Redmi 6A θα πάρει τη νέα ROM.

Όπως πάντα η ενημέρωση για το MIUI 12 θα είναι διαθέσιμη μέσω OTA. Για να πάρεις τη beta θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο beta build. Φυσικά, αν δεν μπορείς να περιμένεις το OTA για τις stable μπορείς να έχεις τον νου σου και να κατεβάσεις τα builds όταν αυτά ανέβουν στις διάφορες ιστοσελίδες.

Πηγή άρθρου: techmaniacs.gr