Πρώτη επαφή με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max - iPhone

Πρώτη επαφή με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max – iPhone

Από σήμερα τα νέα iPhone 13 κυκλοφορούν στις πρώτες χώρες, κάτι που μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε μια πρώτη επαφή αρχικά με τα Pro μοντέλα.

Διατηρώντας τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό τους, τα iPhone 13 Pro και Pro Max έχουν ελάχιστα μεγαλύτερο βάρος και πάχος, όμως εξαιτίας του δεύτερου, οι υποψήφιοι αγοραστές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις θήκες της περασμένης γενιάς. Με τη γνωστή κορυφαία ποιότητα κατασκευής, στις πρώτες μας εντυπώσεις περιλαμβάνονται ο ρυθμός ανανέωσης των 120 Hz που κάνει ακόμα πιο ομαλό το scrolling και τα animations του iOS 15 ενώ η διαφορά στο μέγεθος του notch είναι ορατή.

 

Για το Cinematic mode χρειάζεται λίγος χρόνος εκμάθησης όμως η πρώτη εντύπωση είναι ότι μοιάζει αρκετά με λειτουργία video portrait, απευθυνόμενο σε όσους θέλουν να κάνουν εύκολα πιο καλλιτεχνικές λήψεις. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί ενώ η κυκλοφορία των νέων iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max έχει προγραμματιστεί για τη χώρα μας στις 15 Οκτωβρίου με τιμές που ξεκινούν από τα 1229 ευρώ.

  • 4  • Haha


    2

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr