Προσθήκη online AI bots στο Destruction AllStars για να αντιμετωπίσει τους λίγους online παίκτες

Προσθήκη online AI bots στο Destruction AllStars για να αντιμετωπίσει τους λίγους online παίκτες

Η developer Lucid θα προσθέσει online bots στο Destruction AllStars, που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 5. Η εταιρία αναγνωρίζει ότι το μέγεθος της κοινότητας του παιχνιδιού είναι τέτοιο που υπήρχουν ώρες με μεγάλη και ώρες με ελάχιστη δραστηριότητα στο online matchmaking. Οι ώρες αιχμής είναι μεταξύ 19:00 και 01:00 πμ τις καθημερινές και 17:00 με 04:00 πμ τα Σαββατοκύριακα. Επομένως θα χρησιμοποιηθούν bots για να συμπληρώνονται γρήγορα όλες οι θέσεις στα online modes.

“Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι στα θα υπάρχει ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός πραγματικών παικτών, όταν όμως δεν μπορούν να συμπληρωθούν όλες οι θέσεις, τότε τις θέσεις θα καταλαμβάνουν τα ΑΙ bots. Εξαίρεση αποτελεί το Blitz που είναι competitive mode και σε αυτό δεν θα υπάρξουν ποτέ bots”, ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, η Lucid αναφέρθηκε σε μια σειρά από επερχόμενα χαρακτηριστικά, όπως τα global parties και playlist, ενώ υποσχέθηκε ότι θα βελτιώσει τα slams, θα μειώσει τα ghost hits και θα κάνει αλλαγές στο balancing και τις ικανότητες των χαρακτήρων.


 Πηγή άρθρου: www.enternity.gr