Πιτσιρικάδες έστειλαν 6 για σωματική άσκηση και ήταν με πούρο (vid)

Πιτσιρικάδες έστειλαν 6 για σωματική άσκηση και ήταν με πούρο (vid)

Ένα ασυνήθιστο ευτράπελο συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, καθώς νεαροί περίμεναν να πάει η ώρα 5:00 προκειμένου να στείλουν sms με το 6 για να γυρίσουν σπίτι τους ωστόσο στο δρόμο της επιστροφής άναψαν πούρο…

Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς θα υπήρχαν μπλόκα, σε σχεδόν όλα τα κομβικά σημεία της χώρας, ωστόσ αυτό σημαίνει πως δεν έλλειψαν και τα ευτράπελα.

Ένα τέτοιο κατέγραψε η κάμερα του Star στην Κηφισιά, με μία παρέα πιτσιρικάδων, η οποία βρισκόταν σε φικό σπίτι για να διασκεδάσει.

Τι ακριβώς συνέβη; Η συγκεκριμένη παρέα πιτσιρικάδων περιμένε να πάει 5:00 η ώρα και να λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας, προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους. Μόλις αυτό συνέβη έστειλαν sms στο 6 πήραν τα πράγματά τους και αναχώρησαν κάνοντας ένα πούρο στο δρόμο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί η συγκεκριμένη παρέα έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας, η οποία αφού έλεγξε ότι είχαν στείλει το απαιτούμενο μήνυμα άφησε τους νεαρούς να συνεχίσουν.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπαν οι νεαροί στην κάμερα λίγο αργότερα «είναι μέρος της άθλησης».

Παράλληλα εξήγησαν πως ήταν σε σπίτι και έπαιζαν χαρτιά, ενώ νωρίτερα είχαν κάνει όλοι τους τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό για όλους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

 Πηγή άρθρου: www.sdna.gr