Πάνω από 113,8 εκατομμύρια αποστολές παγκοσμίως για το PS4

Πάνω από 113,8 εκατομμύρια αποστολές παγκοσμίως για το PS4

Εντυπωσιακά κινείται προς την επόμενη γενιά το PlayStation με με σημαντικό αριθμό αποστολών για PS4 και PS4 Pro, αλλά και συνδρομητές στο PlayStation Plus. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο άρθρο μας.

Σύμφωνα με τα επίσημη οικονομικά στοιχεία της Sony, κατά το χρονικό διάστημα τριών μηνών μεταξύ Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκαν 1,5 εκατομμύρια αποστολές για το PlayStation 4, σε όλο τον κόσμο, έναντι των περσινών 2,8 εκατομμυρίων, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των συνολικών αποστολών της κονσόλας ξεπέρασε τα 113,8 εκατομμύρια. Μιας και η παρούσα γενιά διανύει το στάδιο της δύσης της, αξίζει να αναφερθούν ορισμένα ακόμα στατιστικά για την επιτυχημένη κονσόλα της Sony:

– Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, οι συνολικές εγγραφές παικτών στο πρόγραμμα PlayStation Plus άγγιξαν τα 45,9 εκατομμύρια, δηλαδή αναφερόμαστε σε 9 εκατομμύρια παραπάνω εγγεγραμμένους χρήστες, συγκριτικά με την ίδια οικονομική περίοδο του προηγούμενου έτους.
– Το δεύτερο τέταρτο του οικονομικού έτους 2020 σημειώθηκαν 80,9 εκατομμύρια πωλήσεις τίτλων PlayStation 4, δηλαδή 10,3 εκατομμύρια περισσότερα από τα 70,6 εκατομμύρια που πωλήθηκαν κατά την ίδια περίοδο του περασμένου χρόνου. Από αυτά, τα 12,4 εκατομμύρια αποτέλεσαν τίτλους first-party, ενώ το 59% των συνολικών πωλήσεων αφορούσε αγορές ψηφιακών τίτλων.

 Πηγή άρθρου: www.enternity.gr