Παγκόσμια κυκλοφορία για το κορυφαίο realme GT Master Edition

Παγκόσμια κυκλοφορία για το κορυφαίο realme GT Master Edition


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021, 21:00

Συνδυάζοντας τη σχεδιαστική κομψότητα με την τεχνική υπεροχή, η σειρά realme GT Master Edition επιδιώκει να αναβαθμίσει την δυνατότητα των νέων να εξερευνούν και να δημιουργούν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα κινητό υψηλών προδιαγραφών που είναι τόσο προσιτό όσο και εξαιρετικό.

 


Εμπνευσμένη από τη σημασία των ταξιδιών στη ζωή των νέων, η realme εμπιστεύτηκε τον διάσημο βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa για να σχεδιάσει τη σειρά GT Master Edition Series. Δημιούργησε τα προϊόντα έχοντας κατά νου μια μοναδική σχεδιαστική επιρροή – τις βαλίτσες. Εκτός από το μοναδικό του σχήμα, το πίσω μέρος του τηλεφώνου είναι χαραγμένο έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την κυματιστή γρίλια μιας βαλίτσας, αποτελώντας τον πρώτο κοίλο σχεδιασμό από vegan-δέρμα στην ιστορία των smartphone.

 

Κληρονομώντας τις επιδόσεις της ναυαρχίδας της σειράς realme GT, το GT Explorer Master Edition είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870 με μνήμη RAM έως 12 GB, ενώ το GT Master Edition χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 778G 5G με μνήμη RAM έως 8 GB. Η σειρά GT Master Edition υποστηρίζει το σύστημα ψύξης Vapor Chamber Cooling System, το οποίο κληρονομήθηκε από τη ναυαρχίδα realme GT. Αυτό επιτρέπει και στα δύο τηλέφωνα να διαχειρίζονται εύκολα ισχυρές εμπειρίες παιχνιδιών.

 

Εκτός από τις απίστευτες επιδόσεις της, η σειρά realme GT Master Edition διαθέτει επίσης μια selfie κάμερα Sony 32MP. Ενώ, η GT Explorer Master Edition διαθέτει μια κύρια κάμερα Sony IMX766 50MP με OIS, ενώ η GT Master Edition διαθέτει μια κύρια κάμερα 64MP. Οι εικόνες όχι μόνο παραμένουν ευκρινείς και ζωντανές από την ημέρα έως τη νύχτα, από το πορτρέτο έως το τοπίο, αλλά οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την πρώτη λειτουργία φωτογραφίας δρόμου, φέρνοντας στους χρήστες με σταθερή εστίαση και φίλτρα φωτογραφίας δρόμου, τα οποία βλέπουμε μόνο σε επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR για φωτογραφίες δρόμου.

 


Οι εικόνες ζωντανεύουν σε μια εκπληκτική οθόνη Samsung AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και στα δύο τηλέφωνα. Το GT Explorer Master Edition χρησιμοποιεί μια κυρτή οθόνη 56 μοιρών, με ρύθμιση φωτεινότητας σε επίπεδο 10240 και υποστήριξη HDR10+, υποστηρίζει επίσης Dolby Atmos Dual Speakers και Tactile Engine.

 


Η τιμή του realme GT Master Edition ξεκινούν από 399 USD. Οι τιμές των 6GB + 128GB ανέρχονται στα 399 USD , και οι τιμές των 8GB + 256GB στα 449 USD.

Η τιμή του realme GT Explorer Master Edition ξεκινούν από 499 USD. Οι τιμές των 8GB + 128GB ανέρχονται στα 499 USD , και οι τιμές των 12GB + 256GB στα 549 USD.


Το realme GT Master Edition θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, ενώ πληροφορίες σχετικά με τιμές και διαθεσιμότητα θα ανακοινωθούν σύντομα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021, 21:00

Πηγή άρθρου: www.zougla.gr