Ο «παίκτης 001» του Squid Game αδυνατεί να χειριστεί πως έγινε διάσημος: Η κόρη του απαντά στα μηνύματα (video)

Ο «παίκτης 001» του Squid Game αδυνατεί να χειριστεί πως έγινε διάσημος: Η κόρη του απαντά στα μηνύματα (video)

Ο Γεόνγκ Σου ο ηλικιωμένος «κύριος» του «Squid Game» αποκαλύπτει πως η σειρά του Netflix του άλλαξε τη ζωή.

Το «Squid Game» βιώνει τεράστια επιτυχία και μαζί και οι πρωταγωνιστές της σειράς που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ του Netflix. Ο Γεόνγκ Σου είναι ο παίκτης «001», ο ηλικιωμένος κύριος, του οποίου ο ρόλος αποδείχθηκε καταλυτικός.

Ο 77χρονος ηθοποιός μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την κυκλοφορία της σειράς, αλλά και για την σκοτεινή πλευρά που μπορεί να πάρει αυτή η δημοφιλία. Αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί πολλές προτάσεις να εμφανιστεί σε διαφημίσεις, συμπεριλαμβανόμενης και μίας για τηγανητό κοτόπουλο.

Αναφέρθηκε επίσης, στο «σύνδρομο του Squid Game» και είπε ότι μετά την προβολή της σειράς είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί την βοήθεια της κόρης του.

«Νιώθω σα να επιπλέω στον αέρα. Με κάνει να σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω, να οργανώσω τις σκέψεις μου και να μείνω συγκρατημένος. Επικοινώνησαν πολλοί άνθρωποι μαζί μου και επειδή δεν έχω συνεργάτη για να με βοηθήσει, είναι δύσκολο να διαχειριστώ τον όγκο των κλήσεων και των μηνυμάτων που λαμβάνω. Με βοηθάει η κόρη μου», λέει ο 77χρονος ηθοποιός.

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Ακόμα και όταν βγαίνω για καφέ ή κάπου αλλού ξέρω ότι θα γίνω αντιληπτός. Με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο να είσαι διάσημος», πρόσθεσε ο Γεόνγκ Σου που είναι βετεράνος ηθοποιός στη χώρα του. Παίζει εδώ και έξι δεκαετίες καθώς η καριέρα του στην υποκριτική άρχισε το 1963.

«Η κοινωνία μας συχνά αναγνωρίζει μόνο την πρώτη θέση, λες και όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία. Σαν να υπάρχει μόνο η πρώτη θέση και η δεύτερη να μην έχει κανένα νόημα. Αλλά παρόλο που η δεύτερη θέση έχασε από την πρώτη, η δεύτερη επικράτησε της τρίτης. Άρα όλοι είναι πραγματικά νικητές», προσθέτει ο βετεράνος ηθοποιός.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι ένας πραγματικός νικητής είναι κάποιος που εργάζεται σκληρά για πράγματα που θέλει να κάνει και προσπαθεί να φτάσει σε μια συγκεκριμένη εσωτερική κατάσταση. Νιώθω ότι ένας τέτοιος άνθρωπος είναι νικητής», αναφέρει στη συνέχεια.

Παρά την ραγδαία φήμη του, ο Γεόνγκ Σου προσπαθεί να διαχειριστεί την επιτυχία και είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει στη ζωή του. «Δεν έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μεγάλα ή μικρά, έχω λάβει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Τώρα θέλω να αφήσω πίσω μου αυτά που πήρα. Για να το εξηγήσω απλά, ας πούμε ότι πηγαίνεις σε ένα βουνό και βλέπεις ένα λουλούδι. Όταν είσαι νέος, παίρνεις το λουλούδι για τον εαυτό σου. Αλλά όταν φτάσεις στην ηλικία μου, το αφήνεις εκεί όπως είναι και επιστρέφεις για να δεις ξανά. Είναι το ίδιο και με τη ζωή. Αφήνεις τα πράγματα όπως είναι. Δεν είναι εύκολο αυτό».

Πηγή: gazzetta.grΠηγή άρθρου: cyprustimes.com