Νέο μοντέλο πέρασε από την TENAA, δείτε χαρακτηριστικά και renders

Νέο μοντέλο πέρασε από την TENAA, δείτε χαρακτηριστικά και renders

Redmi Note 9: Έρχεται με 120Hz και 108MP κάμερα

Το μεγαλύτερο μοντέλο της επερχόμενης, νέας σειράς Redmi Note 9 5G πέρασε από την TENAA, δίνοντας μας όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και renders. Αρχικά, το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς έρχεται με LCD οθόνη 6,67 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz, που οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι adaptive από 30Hz έως 120Hz, ανάλογα το περιεχόμενο.

Στα renders φαίνεται ότι θα υπάρχει οπή στο κέντρο της οθόνης για τη selfie κάμερα των 16MP, όμως δε μπορούμε να καταλάβουμε τα bezel. Στο πίσω μέρος βλέπουμε τετραπλό σύστημα κάμερας σε στρόγγυλο module στο κέντρο, με κύριο αισθητήρα 108MP, ultrawide 8MP, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Το πίσω μέρος φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, με διαφορετικό τόνο χρώματος από το frame.

Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου Redmi Note 9 5G βλέπουμε τον Snapdragon 750G, συνοδευόμενο από 6GB, 8GB ή 12GB μνήμης RAM με αντίστοιχα 64GB, 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου, ανάλογα με την έκδοση. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.820mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 33W. Τέλος, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο power button στα πλαϊνά. Παρά τα χαρακτηριστικά και τα renders, δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν Δεκέμβριο του 2020 ή Ιανουάριο του 2021.

ΠηγήΠηγή άρθρου: techblog.gr