Νέα renders, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση

Νέα renders, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση, έχουμε νέα renders των επερχόμενων Huawei Mate 40, Pro και Pro Plus που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας. Ο γνωστός leakster @evleaks μας φέρνει τα νέα renders, όπου βλέπουμε όλη τη νέα σειρά και τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων.

Αρχικά, όλα τα μοντέλα της σειράς έρχονται με κυρτή οθόνη, με οπή για τη selfie κάμερα στα αριστερά. Το Huawei Mate 40 έχει μονή οπή, αλλά και λίγο μεγαλύτερα bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, ενώ βλέπουμε πως εξοπλίζεται με τετραπλό σύστημα κάμερας. Από την άλλη, τα Huawei Mate 40 Pro και Pro Plus έρχονται με διπλή οπή, καθώς φιλοξενούν μαζί με τη selfie κάμερα και τον αισθητήρα 3D. Επιπλέον, τα δύο μοντέλα έχουν μικρότερα bezel.

Η διαφορά μεταξύ του Mate 40 Pro και του Pro Plus φαίνεται να είναι η κάμερα, καθώς το πρώτο εξοπλίζεται με τέσσερις αισθητήρες, ενώ το δεύτερο με πέντε. Σύμφωνα με τη πηγή, η νέα σειρά Mate 40 θα έρθει σε πέντε χρώματα: λευκό, μπλε, μαύρο, πράσινο και πορτοκαλί, με την πλάτη των δύο τελευταίων χρωμάτων να φαίνεται σα να είναι από δέρμα. Περισσότερα στις 20:00, όπου και θα δούμε τις συσκευές επίσημα.

ΠηγήΠηγή άρθρου: techblog.gr