Με το νέο HUAWEI nova 9, το smartphone πάει σε άλλο επίπεδο

Με το νέο HUAWEI nova 9, το smartphone πάει σε άλλο επίπεδο

ADVERTORIAL

 

Τα smartphones είναι κάτι που έχουμε όλοι στη ζωή μας, όμως ο καθένας μας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά. Για άλλους μετράει η εμφάνιση, άλλοι θέλουν να βγάζουν τις πιο ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, κάποιοι ξεχνούν συνέχεια τον φορτιστή τους και η μπαταρία τους προδίδει τη στιγμή που δεν πρέπει, ενώ δεν είναι και λίγοι οι gamers που εξασκούν την αγαπημένη του συνήθεια και στο smartphone τους, κάτι που απαιτεί καλές επιδόσεις από ένα κινητό.

 

Από τις αρχές Νοεμβρίου, υπάρχει στην ελληνική αγορά ένα smartphone που μπορεί να καλύψει όλες τις παραπάνω ανάγκες, ένα smartphone για όλους: το νέο HUAWEI Nova 9.

 

Από έξω προς τα μέσα, το HUAWEI nova 9 είναι προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια. Πολλοί από εμάς θέλουν κομψότητα σε κάθε item της ζωής τους και το νέο smartphone της HUAWEI δε θέλει να μας αφήσει παραπονεμένους.

 

 

Το νέο μοντέλο της HUAWEI είναι εξαιρετικά λεπτό (έχει πάχος 7,77 χιλιοστά) ώστε να μη δυσκολεύει τον χρήστη, προεξέχοντας ή παραφουσκώνοντας τσέπες και τσάντες, ενώ είναι ελαφρύ στο σχεδιασμό του (με βάρος περίπου 175 γραμμάρια). Για όσους προτιμούν κάτι κλασικό, υπάρχει η Black απόχρωση, ενώ όσοι θέλουν λίγο έξτρα χρώμα, η απόχρωση Starry Blue είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Κάπως έτσι, το smartphone πέρα από σημαντικό εργαλείο γίνεται και μέρος του στυλ.

 

Με τα κινητά μας τηλέφωνα να έχουν μετατραπεί εδώ και πολλά χρόνια (και) στην προσωπική μας κάμερα που έχουμε πάντα μαζί μας για να απαθανατίσουμε ό,τι μας τραβάει το ενδιαφέρον κάθε στιγμή της ημέρας, η ποιότητα της κάμερας μπαίνει πλέον σε προτεραιότητα για ουκ ολίγους όταν έρχεται η στιγμή να κάνουν crash test στα smartphones της αγοράς.

 

Είτε είστε φωτογράφοι, είτε influencers, είτε απλά ρομαντικοί που προσπαθείτε ξανά και ξανά να βγάλετε φωτογραφία την πανσέληνο κι αυτή «αρνείται» να αποτυπωθεί με ευκρίνεια στην οθόνη του κινητού σας, το HUAWEI nova 9 δεν έχει διπλή, ούτε τριπλή, αλλά τετραπλή κάμερα Ultra Vision.

 

Τι σημαίνει δηλαδή αυτό; Με απλά λόγια, με την κάμερα του νέου HUAWEI smartphone θα έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα στο επόμενο πορτρέτο που θα σας ζητήσουν οι φίλοι σας, στα τοπία που θέλετε να βγάλετε πανοραμικά ώστε να μη χαθεί τίποτα από τη μαγεία τους, αλλά και τα σημεία μέσα στην πόλη που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον ή μια αξιοπρόσεκτη λεπτομέρεια που θέλετε να φωτογραφίσετε σε κοντινό πλάνο.

 

Με το νέο HUAWEI nova 9, το smartphone πάει σε άλλο επίπεδο

 

Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε πως το μεγαλύτερο στοίχημα για μια κάμερα είναι οι φωτογραφίες τη νύχτα κι αυτές σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Με τις νυχτερινές λειτουργίες Extreme Night Shoot και Night Portrait του HUAWEI nova 9 έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε υψηλές ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού -και δε χρειάζεται να ανησυχείτε, μιας και οι εικόνες θα είναι φωτεινές αλλά χωρίς υπερέκθεση. Και οι δυνατότητες της τετραπλής κάμερας Ultra Vision δε σταματούν εκεί, μιας και μπορείτε να τραβήξετε βίντεο 4K αλλά και Night Selife Video, ενώ υπάρχουν και οι λειτουργίες front/rear recording και AIS Video Stabilization.

 

Όλοι έχουμε μια ιστορία «αποτυχίας» με τη μπαταρία του κινητού μας. Μια μέρα στο γραφείο που ξεχνάμε τον φορτιστή μας και ψάχνουμε κάποιον «εθελοντή» συνάδελφο που έφερε μαζί του, η στιγμή που συμβουλευόμαστε τους χάρτες του κινητού για τον προορισμό μας και η ένδειξη χαμηλής μπαταρίας δυσχεραίνει τη διαδικασία, αλλά και για να μιλήσουμε με όρους απόλυτου «σήμερα», η βραδιά που το κινητό μας έχει κλείσει και δεν καταφέρνουμε να μπούμε με την παρέα μας στο αγαπημένο μας μπαρ μιας και το πιστοποιητικό μας βρίσκεται…στο κλειστό κινητό.

 

Με το νέο HUAWEI nova 9, το smartphone πάει σε άλλο επίπεδο

 

Το HUAWEI nova 9 έχει τη λύση και σε αυτό, μιας και η μπαταρία του έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και η φόρτιση γίνεται πιο γρήγορη από ποτέ: χρειάζεται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge.

 

Τέλος, οι υψηλές επιδόσεις του HUAWEI nova 9 θα ικανοποιήσουν τους gamers, μιας και το touch 10 σημείων και το sampling rate 300 Hz αναβαθμίζουν την gaming εμπειρία σε επίπεδα που δεν είχαμε συνηθίσει.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για την προνομιακή του τιμή για όσα προσφέρει, το HUAWEI nova 9 είναι το smartphone που κάνει «παιχνιδάκι» τις ανάγκες κάθε χρήστη -πάντα με απόλυτη κομψότητα.

 

Το HUAWEI nova 9 είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κωτσόβολος, Public, Media Markt και Πλαίσιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το HUAWEI nova 9 μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Πηγή άρθρου: www.lifo.gr