Με ελληνικούς υπότιτλους το Xbox Games Showcase - Θα ακολουθήσει "Extended" event

Με ελληνικούς υπότιτλους το Xbox Games Showcase – Θα ακολουθήσει “Extended” event

Η Microsoft δε θα κλείσει απλώς τη gaming γιορτή της μέσα σε μια ημέρα και όπως ανακοίνωσε το Xbox Games Showcase, που θα συμμετέχει σαφώς και η Bethesda, αποκτά δεύτερη παρουσίαση δύο ημέρες μετά το show στις 12 Ιουνίου. 

Συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος ετοιμαστείτε για το Xbox Games Showcase Extended, που θα προβληθεί μέσω του YouTube και του Twitch. Στα 90 λεπτά που θα διαρκεί θα παρουσιαστούν νέα trailers, πιο λεπτομερείς παρουσιάσεις των παιχνιδιών του προηγούμενου σόου αλλά και εμφανίσεις από τους developers.

Μια σημαντική και ελληνικού ενδιαφέροντος πληροφορία που αντλείται από την επίσημη σελίδα του Xbox, είναι πως το κυρίως event θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους. Ωστόσο το “Extended” showcase θα προβληθεί στα αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γερμανικά και γαλλικά, μαζί με audio description και επιλογή για νοηματική γλώσσα

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.

Πηγή άρθρου: unboxholics.com