Μάθαμε τα πάντα για το Samsung Galaxy A73, χαρακτηριστικά και τιμή

Μάθαμε τα πάντα για το Samsung Galaxy A73, χαρακτηριστικά και τιμή

Περιμένουμε η Samsung να λανσάρει τον διάδοχο του Galaxy A72, το Galaxy A73. Τις τελευταίες ώρες διέρρευσαν τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα για το επερχόμενο smartphone. Εκτός από τα renders, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και οι τιμές των εκδόσεων.

Η οθόνη του Galaxy A73 αναμένεται να είναι AMOLED με διαγώνιο 6.7 ίντσες, ανάλυση 1.080 x 2.400 pixels, ρυθμό ανανέωσης 90Hz, in-display fingerprint scanner, και punch hole. Ο επεξεργαστής του λέγεται ότι θα είναι ο Snapdragon 750G, θα έχει 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η μπαταρία του Samsung Galaxy A73 αναμένεται να έχει χωρητικότητα 5.000mAh και να υποστηρίζει 33W γρήγορη φόρτιση. Η κύρια κάμερα στο ορθογώνιο module θα είναι στα 108MP και μαζί της θα υπάρχουν τρεις ακόμα φακοί και LED flash. Όσον αφορά την τιμή, λέγεται ότι θα κοστίζει Rs 32.999 ή κάπου στα 389 ευρώ.

Ακολουθήστε το.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Πηγή άρθρου: techmaniacs.gr