Μαρία Ηλιάκη: Η επική φωτό από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα… νεύρα!

Μαρία Ηλιάκη: Η επική φωτό από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα… νεύρα!

Μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της ανέβασε νωρίς το από απόγευμα της Τετάρτης (28-07) η Μαρία Ηλιάκη. 

Είναι από αυτές που αποτυπώνουν πώς μια γυναίκα βιώνει αυτή την φάση της ζωής της.

Εννοείται φυσικά πως δεν είναι και οι εννέα μήνες έτσι και θα καταλάβεις τι εννοούμε μόλις δεις τη φωτογραφία, απλά λίγο η αλλαγή στις ορμόνες, λίγο οι δυσκολίες με τη διατροφή και τον ύπνο, προκαλεί μια κάποια αναταραχή όσο να πει κανείς.

Ανέβασε λοιπόν την φωτογραφία για την οποία γίνεται ο λόγος με φουσκωμένη κοιλιά, επική γκριμάτσα και το σχόλιο: «H εγκυμοσύνη μου: Μη μου μιλάτε και πολύ, δεν είναι καλά τα νεύρα μου», με χιουμοριστική διάθεση φυσικά.

Δες την στη gallery

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η ίδια έγινε έξαλλη σχετικά με τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από διαδικτυακές της φίλες για την επιλογή της να θηλάσει δημόσια την κόρη της. «Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν, δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε. Το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram.», είπε και υπογράμμισε:

«Και άρχισαν μετά από κάτω οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού και έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά. Γιατί πολύ απλά η κάθε μάνα θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και αυτό που μπορεί για το δικό της παιδί. Δεν έχουμε καμία θέση να κατακρίνουμε ή να σχολιάζουμε το αν για μια μάνα θηλάζει ή δεν θηλάζει. Ας κοιτάξουμε ο καθένας την πάρτι μας και τον εαυτό μας και να μη σχολιάζουμε τι κάνει μια άλλη γυναίκα δίπλα μας»!Πηγή άρθρου: www.gossip-tv.gr