Σε μειωμένες τιμές τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3

Λέγεται ότι θα έχουν χαμηλότερη τιμή


Αποκλειστικές πληροφορίες του Sammobile αναφέρουν ότι τόσο το Galaxy Z Fold 3 όσο και το Galaxy Z Flip 3 θα κυκλοφορήσουν σε χαμηλές τιμές. Οι τιμές των νέων μοντέλων αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλότερες από τους προκατόχους τους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πτώση τιμής της τάξης του 20% για τα Samsung Galaxy Z Fold 3 και του Galaxy Z Flip 3 σε σχέση με όσα ίσχυαν στις προηγούμενες εκδόσεις. Στο λανσάρισμά του, το Samsung Galaxy Flip τον Φεβρουάριο 2020 είχε κυκλοφορήσει σε τιμή 1380 δολάρια στις ΗΠΑ, με το Samsung Galaxy Z Fold 2 να τιμολογείται στα 1999 δολάρια στις ΗΠΑ.

Στα νέα μοντέλα, αναμένεται μία πτώση τιμής τουλάχιστον κατά 400 δολάρια στο πιο καλά εξοπλισμένο μοντέλο, κάτι που προφανώς και αποτελεί ευχάριστη είδηση για τους φίλους της Samsung, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι τόσο το Samsung Galaxy Z Fold 3 όσο και το Galaxy Z Flip 3 θα είναι πολύ καλύτερες και πιο εξελιγμένες συσκευές σε σχέση με τα μοντέλα που αντικαθιστούν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή άρθρου: techblog.gr