Κυκλοφόρησαν καινούργια renderings του Xiaomi Mi 11 Pro

Κυκλοφόρησαν καινούργια renderings του Xiaomi Mi 11 Pro – iTechNews.gr

Πριν από λίγο καιρό, η Xiaomi κυκλοφόρησε επίσημα την ετήσια ναυαρχίδα Xiaomi Mi 11. Είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi ξεκίνησε ένα smartphone χωρίς μια πιο προηγμένη έκδοση (Mi 11 Pro).

Η τιμή του Mi 11 ξεκινά από 3999 Yuan (617 $). Ως νέο προϊόν της Xiaomi, το Mi 11 είναι ισχυρό σε όλες τις πτυχές. Επιπλέον, έχει πολλές αλλαγές στο σχεδιασμό εμφάνισης. Ως αποτέλεσμα, πολλοί πελάτες ενδιαφέρονται για αυτό το μηχάνημα. Η δημοτικότητα του Xiaomi Mi 11 κάνει τους ανθρώπους ακόμα πιο πρόθυμους για το Mi 11 Pro. Ως «μεγάλος αδελφός», τι σχέδιο και διαμόρφωση θα υιοθετήσει το Mi 11 Pro;

Στις 9 Ιανουαρίου, ένας blogger στο Weibo αποκάλυψε μια νέα απόδοση του Mi 11 Pro. Αυτή η ανάρτηση δείχνει ότι το Mi 11 Pro παρέχει τον ίδιο σχεδιασμό με το Xiaomi Mi 11: μια καμπύλη οθόνη και τέλεια οπτική εντύπωση. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του μηχανήματος και του Mi 11 είναι στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με την απόδοση, το Mi 11 Pro χρησιμοποιεί σχεδιασμό τεσσάρων καμερών, με δύο σειρές, το φλας στα δεξιά και τη συνολική σχεδίαση matrix Προς το παρόν, πολλά smartphone χρησιμοποιούν κάμερα κάθετης μήτρας πίσω, ενώ το Mi 11 Pro υποστηρίζει κάμερα οριζόντιας μήτρας, η οποία δεν είναι κοινή.

Κυκλοφόρησαν καινούργια renderings του Xiaomi Mi 11 Pro

Σύμφωνα με τον Digital Chat Station στο Weibo, ο σχεδιασμός του Mi 11 Pro δεν έχει αλλάξει πολύ και το μπροστινό πρόσωπο είναι σχεδόν το ίδιο. Εκτός αυτού, η πίσω κάμερα χρησιμοποιεί μια νέα κάμερα μεγάλου πυθμένα και δύο μικρές. Ως δευτερεύουσα κάμερα, η μονάδα matrix θα είναι φυσικά μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Η συσκευή έχει συσσωρευτεί, επομένως οι μετρήσεις δεν θα είναι πολύ λεπτές.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr