Κρίσιμο bug στα Windows 10 που αναγκάζει το PC να κάνει reboot… διόρθωσε η Microsoft – iTechNews.gr

Κρίσιμο bug στα Windows 10 που αναγκάζει το PC να κάνει reboot… διόρθωσε η Microsoft – iTechNews.gr

Τα Windows 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό που έφτιαξε ποτέ η Microsoft, αλλά από τη στιγμή που είναι Windows δεν γίνεται να μην έχουν προβλήματα. Πολλές συσκευές που τρέχουν το October 2020 Update κάνουν επανεκκίνηση με το έτσι θέλω.

Η Microsoft επιβεβαίωσε το πρόβλημα τον Νοέμβριου του 2020 και παραδέχθηκε ότι τα τελευταία updates δημιουργούσαν πολλά κρίσιμα προβλήματα στους υπολογιστές. Ας πούμε, αυτό το θέμα με το reboot είναι τρομερά σοβαρό. Το λειτουργικό πετάει ένα μήνυμα και σου λέει ότι τα Windows αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα και θα κάνουν restart. Τι κάνεις εσύ; Έχεις ούτε ένα λεπτό να αποθηκεύσεις ότι έχεις ανοιχτό πριν κλείσει ο υπολογιστής και χάσεις τα πάντα.

Το καλό είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι συχνό και πώς αν και άργησε λίγο η Microsoft βρήκε λύση. Η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση ενός update που διορθώνει το πρόβλημα. Άρα, αν ο υπολογιστής σου τρέχει Windows 10 και κάνει επανεκκινήσεις στο άσχετο, απλά τσέκαρε για καμία νέα ενημέρωση

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://techmaniacs.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr