Κάτι Ξαναψήνεται: Η αλλεργία του παίκτη στις γαρίδες που ''ξεσήκωσε'' το Twitter - ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

Κάτι Ξαναψήνεται: Η αλλεργία του παίκτη στις γαρίδες που ”ξεσήκωσε” το Twitter – ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

Το Κάτι Ψήνεται είναι από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην τηλεόραση – δείτε εδώ αν θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν – και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την αγάπη του κόσμου, που είναι έκδηλη κάθε φορά μέσα στα social media και κυρίως στο Twitter, όπου οι χρήστες σχολιάζουν κάθε τι που τους κάνει εντύπωση είτε καλό είτε κακό.

Την εβδομαδα ξεκίνησε, το απόγευμα της Δευτέρας 7/3, η 22χρονη Άρτεμις, η οποία εμπνευσμένη από την Καθαρά Δευτέρα είχε ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό μενού με νηστίσημα πιάτα, ενώ σαν κύριο πιάτο της είχε μια παραλλαγή από γαρίδες. Κατά την διάρκεια της δοκιμής του πιάτου ωστόσο, ο Γιώργος, ένας από τους τέσσερεις καλεσμένους της Άρτεμις είπε ότι δεν θα δοκιμάσει από το πιάτο, και επικαλέστηκε αλλεργία στις γαρίδες.

Τότε οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι και έπιασαν τα κινητά τους και τα πληκτρολόγιά τους για να ”δικάσουν” τον παίκτη για την απόφασή του να μην δοκιμάσει καθώς ο λόγος που είπε ήταν εντελώς κουτός.

Η Άρτεμις στο Κάτι ΞανψήνεταιΗ απάντηση των χρηστών του Twitter για τον Γιώργο

Ο Νίκος στο Κάτι Ξαναψήνεται

Στο επεισόδιο του «Κάτι Ξαναψήνεται» οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους καθώς οι εξελίξεις κάθε εβδομάδα με τους νέους παίκτες έχουν τρομερή πλάκα χαρίζοντας άπλετο γέλιο τόσο στους ίδιους όσο και στους τηλεθεατές.

Έτσι, είδαμε τον Στέφανο να βάζει τα δυνατά του αλλά και τα καλά του προκειμένου να ικανοποιήσει πλήρως τους καλεσμένους του. Ο ίδιος μεταξύ άλλων υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με πολύ ζεστασιά και υπέροχη διάθεση, ενώ και το μενού του ήταν ιδιαίτερο και πίστευε ότι είχε πετύχει τις γεύσεις ως επί το πλείστον.

Από την άλλη, το Twitter “πήρε” φωτιά καθώς οι περισσότεροι στάθηκαν στο ντύσιμο του κυρίου Νίκου, ο οποίος φορούσε ένα ιδιαίτερο πουκάμισο.


Τα επικά σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του ΝίκουΠηγή άρθρου: www.youweekly.gr