Κατεβάστε τώρα το πρώτο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store

Κατεβάστε τώρα το πρώτο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store

Η Epic Games ξεκίνησε από σήμερα να μοιράζει δωράκια στους πελάτες της και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάζετε από ένα παιχνίδι εντελώς δωρεάν, κάθε μέρα. Η προσφορά αυτή ξεκινάει επίσημα από σήμερα, 15 Δεκεμβρίου με έναν τίτλο για όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με το Bloons TD 6, το γνωστό και πολύ αγαπητό franchise, που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Ninja Kiwi. Ο τίτλος κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες στο Epic Games Store και κοστίζει κανονικά 10,99 ευρώ.

Μάλιστα, εκτός από ένα κανονικό “tower defence campaign” θα μπορείτε να το απολαύσετε παρέα με τους φίλους σας μιας και διαθέτει κανονικά multiplayer και co-op. Επιπροσθέτως, αναβαθμίζεται αρκετά συχνά με νέο περιεχόμενο και αυτή τη στιγμή τρέχει το “Mega Holiday Update” που προσφέρει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά.

Κατεβάστε τώρα το Bloons TD 6 πατώντας εδώ.

Για να μη χάσετε τα καθημερινά δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.Πηγή άρθρου: unboxholics.com