Και από Ευρώπη... To "ΤΕΡΑΤΑΚΙ" της Wowstick 36 in 1 SD από την Xiaomi. Σε τιμή;;; 21€ (Χαμηλότερη από το μικρό) και δες το LIVE

Και από Ευρώπη… To “ΤΕΡΑΤΑΚΙ” της Wowstick 36 in 1 SD από την Xiaomi. Σε τιμή;;; 21€ (Χαμηλότερη από το μικρό) και δες το LIVE

Νέα τιμή ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ… όποιος το χάσει “ΕΧΑΣΕ”!

 

Είναι κάποια πράγματα… που αγαπώ περισσότερο από κάποια άλλα, με πρώτο και λατρεμένο το μικρό μου Wowstick που με έχει βγάλει παλικάρι για πάνω από δύο χρόνια. Βλέποντας τον μπαμπά, του το αρκετά μεγαλύτερο και δυνατότερο SD 36 in 1…λέω εδώ είμαστε! Θα το πάρω μόνο και μόνο γιατί είναι Wowstick!!!

Ας το δούμε μαζί με την υπόλοιπη παρέα… στο βίντεο ασφαλώς!!!

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑ!!!!!!

WOWSTICK SD 36 in 1 Dual Power Lithium Electric Screwdriver LED Lights Rechargeable Magnetic Suction Screw Driver For DIY σε τιμή;;; 18€  από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGEE57270. Ασφαλώς ούτε κουβέντα γοα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.   

Link: https://bit.ly/2ZciKkB

Wowstick 1F+ 64 In 1 Electric Screwdriver Cordless Lithium-ion Charge LED Power Screwdriver From XIAOMI ECO-System σε τιμή;;; 24,93€ από την Τσέχικη αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGEE956025. Ασφαλώς ούτε κουβέντα γοα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.   

Link: http://bit.do/wowstick-1F-64-In-1

Σας παραθέτω τα απαραίτητα link για την στήριξη του καναλιού.

Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV

Gearbest: http://bit.ly/2ZcC13k

Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd

Donate: http://bit.ly/2Zf3Bg5

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons

Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn

και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Μερική επένδυση μουσικής από: www.bensound.com Royalty Free Music from Bensound

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr