Η Vodafone δοκιμάζει στην Ελλάδα το κατάστημα του μέλλοντος!

Η Vodafone δοκιμάζει στην Ελλάδα το κατάστημα του μέλλοντος!

Την Ελλάδα επέλεξε ο όμιλος Vodafone προκειμένου να δοκιμάσει τη νέα αντίληψη του σχετικά με το πως πρέπει να είναι ένα κατάστημα λιανικής στο άμεσο μέλλον. Το πρώτο κατάστημα του μέλλοντος (future ready store) του βρετανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού ξεκινά επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου τη λειτουργία του στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Ο στόχος, σύμφωνα με τα στελέχη της ελληνικής θυγατρικής, είναι να εξαχθούν συμπεράσματα από τη λειτουργία του καταστήματος πριν οριστικοποιηθεί το μοντέλο με το οποίο θα διαμορφωθούν τα σημεία πώλησης του βρετανικού ομίλου παγκοσμίως. Σε κάθε χώρα, θα υπάρχει ένας σχετικά περιορισμένος αριθμός καταστημάτων αυτού του τύπου, αλλά στοιχεία του μοντέλου πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και στα μικρότερα μεγέθους καταστήματα του δικτύου λιανικής της Vodafone.

Όπως σημείωνε κατά τη σχετική παρουσίαση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος, Χάρης Μπρουμίδης, μέχρι τώρα, στη λιανική ο πρώτος στόχος ήταν οι πωλήσεις και μετά η εξυπηρέτηση των πελατών. Πλέον, λόγω και της ανόδου του ηλεκτρονικού εμπορίου, ο πρώτος στόχος είναι η ενημέρωση των καταναλωτών για τις νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και εφαρμογές. Και εκεί αποσκοπεί το συγκεκριμένο κατάστημα.

Πηγή άρθρου: www.cnn.gr