Η Nintendo μειώνει την τιμή του Switch στην Ευρώπη, λίγο πριν την κυκλοφορία της OLED έκδοσης - Nintendo

Η Nintendo μειώνει την τιμή του Switch στην Ευρώπη, λίγο πριν την κυκλοφορία της OLED έκδοσης – Nintendo

Η μείωση της τιμής ισχύει και για την Ελλάδα.

Η Nintendo μειώνει την τιμή του βασικού της μοντέλου Switch σε όλη την Ευρώπη, λίγο πριν από την κυκλοφορία της OLED έκδοσης που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα. Η τιμή του βασικού μοντέλου Nintendo Switch στην Ελλάδα, ήδη σε αρκετές αλυσίδες καταστημάτων, έχει διαμορφωθεί στα €319, δηλαδή €30 λιγότερα από τα €349 της αρχικής επίσημης τιμής.

Αν και η Nintendo έχει μειώσει τις τιμές και στο δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα, άλλοι λιανοπωλητές δεν έχουν ακόμη εναρμονιστεί με τη μείωση, σε κάθε περίπτωση όμως αυτή έρχεται περίπου ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του Switch OLED.

Εκπρόσωπος της Nintendo δήλωσε στην ιστοσελίδα The Verge:

Αφού σταθμίσαμε προσεκτικά διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγματικών ισοτιμιών στην Ευρώπη και της επικείμενης κυκλοφορίας του Nintendo Switch OLED, αποφασίσαμε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε την τιμή του Nintendo Switch στην Ευρώπη.

Nintendo Switch OLED

Η OLED έκδοση του Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και στην Ελλάδα θα κοστίζει €379, τουλάχιστον μέσα από τα επίσημα κανάλια πώλησης. Αυτή η μικρή πτώση τιμής δημιουργεί μία ελαφρώς μεγαλύτερη διαφορά τιμής μεταξύ της OLED και της βασικής έκδοσης, με την πρώτη να αφορά κυρίως αλλαγές στην οθόνη και όχι άλλες σημαντικότερες αναβαθμίσεις υλικού.

Αν και πρόκειται για μια μικρή αναβάθμιση ίσως τελικά, η μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, το νέο σταντ και οι βελτιώσεις στα ηχεία μαζί με μια θύρα Ethernet στο dock, να κάνουν τη διαφορά.  • Thanks


    1  • Haha


    5

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr