Η Microsoft προετοιμάζει τους μελλοντικούς κατόχους Xbox Series X|S, με ένα νέο βίντεο-πρώτη επαφή με την κονσόλα - Xbox

Η Microsoft προετοιμάζει τους μελλοντικούς κατόχους Xbox Series X|S, με ένα νέο βίντεο-πρώτη επαφή με την κονσόλα – Xbox


Μέσω ενός νέου βίντεο, η εταιρεία εστιάζει στις πρώτες ρυθμίσεις, διάφορες πτυχές του μενού, στη δυνατότητα “share” και την αστραπιαία εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών.

Σε δύο εβδομάδες, τα Xbox Series X|S θα μπουν σε πολλά νοικοκυριά ανά την υφήλιο και η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο δείχνει τα πρώτα βήματα που θα ακολουθήσει κάποιος για να κάνει τις πρώτες ρυθμίσεις στη νέα του κονσόλα, όπως και κάποιες επιπλέον δυνατότητες.

Χαρακτηριστικό της νέας γενιάς κονσολών είναι η ταχύτητα, κι έτσι η Microsoft εστίασε στο πόσο γρήγορα φορτώνουν τα πάντα ή το πόσο γρήγορα γίνονται οι εναλλαγές μεταξύ παιχνιδιών. Για αρχή, βλέπουμε το αναβαθμισμένο Gears of War 5 όμως όχι για πολύ, καθώς με γρήγορες κινήσεις και αμελητέα αναμονή, οι παρουσιαστές πλέον παίζουν Dirt 5.

Έπειτα, γίνεται επίδειξη του “Quick Resume“, μιας εντυπωσιακής δυνατότητας που επιτρέπει στον χρήστη να εναλλάσσει μεταξύ παιχνιδιών στο σημείο που τα άφησε και με χαρακτηριστική σβελτάδα.

Είδαμε επίσης τον τρόπο λειτουργίας του νέου πλήκτρου “share“, το οποίο απλοποιήθηκε όπως και η λειτουργία του – πλέον, πατώντας το μια φορά τραβάτε ένα στιγμιότυπο εικόνας και κρατώντας το πατημένο θα αποθηκεύσετε ένα σύντομο βίντεο των τελευταίων δευτερολέπτων/λεπτών. Τα στιγμιότυπα ανεβαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό Xbox του χρήστη, από όπου και μπορεί είτε να τα μοιραστεί είτε να τα αποθηκεύσει.

Η εφαρμογή Xbox για κινητά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αρχική ρύθμιση της κονσόλας, κάνοντας τη διαδικασία εξαιρετικά απλή ειδικά για κάποιον που κάνει μετάβαση στη νέα γενιά και ήδη έχει λογαριασμό Xbox Live.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πλήρες βίντεο με όσα αναφέρθηκαν κι ακόμη περισσότερα. Παράλληλα, βρισκόμαστε εν αναμονή της κυκλοφορίας των δύο κονσολών, που αναμένονται στις 10 Νοεμβρίου.

 

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr