Η GoPro ανακοίνωσε επίσημα την HERO10 Black - Photo

Η GoPro ανακοίνωσε επίσημα την HERO10 Black – Photo

Η GoPro ανακοίνωσε την ναυαρχίδα της στην αγορά των action cameras, την HERO10 Black.

Η κύρια αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι ο ολοκαίνουριος επεξεργαστής στο εσωτερικό της με την ονομασία GP2, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα της εικόνας, επιτρέποντας τις εγγραφές βίντεο σε ανάλυση 5.3K στα 60 fps, 4K στα 120 fps και 2.7K στα 240 fps για εκπληκτικά βίντεο αργής κίνησης.

Η νέα επίσης HERO10 Black προσφέρει επίσης μεγαλύτερες δυνατότητες στον τομέα της φωτογραφίας, με καλύτερη απόδοση σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού και τα αρχεία να έχουν ανάλυση 23,6 megapixel. Η καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού βελτιώνει σημαντικά επίσης τα αρχεία βίντεο, καθώς με την εφαρμογή 3D noise reduction μειώνεται σημαντικά ο κόκκος (θόρυβος). Χάρη στον ταχύτερο επεξεργαστή, η πλοήγηση στο μενού της κάμερας και γενικότερα στο interface πραγματοποιείται χωρίς υστέρηση.

Ένα νέο χαρακτηριστικό που βελτιώθηκε με τον νέο επεξεργαστή είναι η 4η έκδοση του HyperSmooth, της ήδη εξαιρετικά εντυπωσιακής τεχνολογίας σταθεροποίησης της GoPro. Το σύστημα horizon leveling είναι επίσης αναβαθμισμένο, και κλειδώνει τον «ορίζοντα» ακόμα και όταν η κάμερα βρίσκεται ακόμα και υπό κλίση 45° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Όπως και ο προκάτοχός, έτσι και η HERO10 Black διαθέτει μία οθόνη στην πρόσοψη και μία οθόνη στο πίσω μέρος, με την εμπρόσθια οθόνη να είναι βελτιωμένη όσον αφορά τα frame rates. Το νέο κάλυμμα για τον φακό με την ελαιοφοβική επίστρωση έχει βελτιωμένη απόδοση και λειτουργεί αρμονικά με τα υπάρχοντα αξεσουάρ Media Mod, Display Mode και Light Mod.  

Η HERO10 Black μπορεί να λειτουργήσει εύκολα και ως web camera, έχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και τώρα προσφέρει ενσύρματες μεταφορές δεδομένων στο κινητό ή σε άλλη συσκευή πέρα από τις μεταφορτώσεις στο cloud ή τις ασύρματες μεταφορτώσεις δεδομένων. Ο φακός SuperView θα επιστρέψει επίσης στις 16 Νοεμβρίου -με σχετική αναβάθμιση- για να προσφέρει ακόμα πιο ευρυγώνιες λήψεις σε ανάλυση 5.3K στα 30 fps, 25 fps ή 24 fps. Με το update επίσης έρχονται δυνατότητες εγγραφής σε 5K και σε κάδρο 4:3 στα 24 fps, 4K σε κάδρο 4:3 στα 30, 25 ή 24 fps, 5.3K στα 24 fps και 1080p στα 24 fps.

Το κόστος της GoPro HERO10 Black είναι $399,98 μαζί με ένα χρόνο συνδρομή ή για όσους έχουν ήδη συνδρομή στην GoPro ή $499,99 χωρίς τη συνδρομή (που κοστίζει $49,99 ετησίως ή $4,99 τον μήνα μετά την περίοδο δοκιμής). Σε bundle, μαζί με ένα τρίποδο Shorty, ένα μαγνητικό κλιπ, δεύτερη μπαταρία και κάρτα microSD 32GB στοιχίζει $549 χωρίς συνδρομή και $449 με συνδρομή. Η εταιρεία θα εξακολουθήσει να πουλάει τις HERO8 Black και HERO9 Black μαζί με το τελευταίο μοντέλο αν και με ελαφρώς χαμηλότερες τιμές.


  • Like


    2

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr