Η επόμενη έκδοση του Office χωρίς ανάγκη συνδρομής κυκλοφορεί το 2021 - Office

Η επόμενη έκδοση του Office χωρίς ανάγκη συνδρομής κυκλοφορεί το 2021 – Office


Η επόμενη έκδοση του Office που θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί χωρίς συνδρομή, θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Αυτό ανακοίνωσε η Microsoft στα πλαίσια του συνεδρίου Ignite 2020, με την εταιρεία να προωθεί αρκετά δυναμικά τα τελευταία χρόνια τη συνδρομητική έκδοση της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών, το Office 365 η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε Microsoft 365. Η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft δίνει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, Outlook και άλλων εφαρμογών όπως το Microsoft Teams, με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος και για όλες τις πλατφόρμες όπου έχει παρουσία το Office. 

Η εναλλακτική πρόταση για όσους επιθυμούν να αγοράσουν μία και μοναδική φορά το Office χωρίς πρόσβαση σε νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, είναι το Office 2019 που έχει κόστος 150 δολάρια ενώ προσφέρει πολύ λιγότερα προνόμια στον τελικό χρήστη. Η ανακοίνωση αυτή της Microsoft δίνει τέλος και σε μια μακρά περίοδο φημών οι οποίες έκαναν λόγο για απόφαση της εταιρείας στο να μεταβεί αποκλειστικά σε συνδρομητικό μοντέλο για τη σουίτα εφαρμογών της. 

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για την επόμενη έκδοση του Office εκτός από το γεγονός ότι αυτή θα κυκλοφορήσει για Windows και macOS.

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr