Η απάντηση της Qualcomm στον Apple M1 θα έρθει το 2023

Η απάντηση της Qualcomm στον Apple M1 θα έρθει το 2023


Θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή όσοι αδημονούν για τον επεξεργαστή της Qualcomm που θα τα βάλει με τον Apple M1. Οι τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Qualcomm κάνουν λόγο για πιθανή παρουσίαση του το 2023.

Η παρουσίαση του M1 Chip της Apple ταρακούνησε για τα καλά τα νερά του computing, δείχνοντας την ισχύ που μπορεί να προσφέρει η αρχιτεκτονική ARM, σε επίπεδο χρήσης υπολογιστών. H Qualcomm φέρεται διατεθειμένη να κοντράρει την Apple με τη δική της πρόταση, η οποία, όμως, δεν πρόκειται να έρθει πολύ σύντομα, αφού οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι το πρώτο δείγμα γραφής θα το δούμε εντός του 2023.

Το SoC της Qualcomm αναμένεται να βρει τη θέση του σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, με τα πρώτα chips να έρχονται μέσα στο 2023, ενώ οι κατασκευαστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν στην κατοχή τους τα chips αυτά 9 μήνες νωρίτερα, προκειμένου να ξεκινήσουν τις υλοποιήσεις τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν εδώ ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Apple ενδέχεται να έχει παρουσιάσει την εξέλιξη του Apple M1…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή άρθρου: techblog.gr