Huawei Watch GT 3 Review - Review

Huawei Watch GT 3 Review – Review

Με το Huawei Watch GT 3 η κινεζική εταιρεία προσφέρει ένα πολυτελές smartwatch σε πιο προσιτή τιμή διατηρώντας την κομψή και premium όψη που χαρακτηρίζει τη σειρά.

Παράλληλα, προσπαθεί να είναι πραγματικά έξυπνο, από το μενού ως τις δυνατότητές του, για να εξυπηρετεί τον κάτοχό του με ποικίλους τρόπους. Εν μέρει, αυτό το καταφέρνει και μέσω του HarmonyOS που πλέον ενσωματώνεται στα smartwatches της εταιρείας, όπως φυσικά και στο Huawei Watch GT 3.

Όμως ένα smartwatch έχει πολλαπλούς τομείς στους οποίους πρέπει να τα καταφέρνει περίφημα για να αξίζει η επένδυση σε αυτό, από την οθόνη έως την αυτονομία και φυσικά το λειτουργικό σύστημα. Ως σύνολο, πώς αποδίδει το Huawei Watch GT 3; Το δοκιμάσαμε και παρακάτω παραθέτουμε την άποψή μας.

Όπως συνηθίζει η Huawei για τα Huawei Watch της, από το πρώτο βλέμμα και το πρώτο άγγιγμα το Huawei Watch GT 3 δείχνει πως δεν είναι ένα απλό wearable αλλά ένα premium smartwatch που μπορεί να φοράει κανείς σε καθημερινή βάση με αθλητικά, casual ή πιο επίσημο ντύσιμο. Το σώμα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και η κάτω πλευρά (που ακουμπάει στο χέρι) είναι φτιαγμένη από πλαστικό.

Το Huawei Watch GT 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη, 42mm και 46mm (στην κατοχή μας είχαμε το δεύτερο αλλά και τη γυναικεία έκδοση). Στο ρολόι των 46mm η στεφάνη διαθέτει ενδείξεις για τα λεπτά, συμπληρώνοντας την όψη του και φέρνοντάς το πιο κοντά σε ένα παραδοσιακό ρολόι. Αντίστοιχα, η έκδοση των 42mm έχει καθαρή οθόνη με ελαφρώς κυρτό στις άκρες γυαλί που ενώνεται με την κάσα. Πέραν αυτού, τα δύο ρολόγια είναι πανομοιότυπα, με τη δεξιά πλευρά να φιλοξενεί ένα απλό πλήκτρο ενεργοποίησης στην κάτω μεριά και ένα περιστρεφόμενο στρογγυλό πλήκτρο στην επάνω μεριά, το οποίο δεν εξέχει ιδιαίτερα αλλά πιάνεται εύκολα ανάμεσα στα δάχτυλα. Είναι τοποθετημένο πιο κοντά στην επάνω μεριά από ότι στο κέντρο, κι έτσι όταν λυγίζει ο καρπός δεν έρχεται σε επαφή με το χέρι όπως συμβαίνει με άλλα ρολόγια.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr