Επίσημα με έξοδο 4K 60Hz και τιμή $50

Επίσημα με έξοδο 4K 60Hz και τιμή $50

Μαζί με τα Pixel 5 και Pixel 4a 5G, η Google ανακοίνωσε και το ανανεωμένο της Chromecast, με την ονομασία “Chromecast with Google TV”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου στη τιμή των 50 δολαρίων. Πλέον, έχει το δικό της UI, ενώ έρχεται με τηλεχειριστήριο και σε τρία χρώματα: Snow, Sunrise και Sky.

Το Chromecast with Google TV έρχεται με παρόμοιο σχεδιασμό με την προηγούμενη πρόταση της εταιρείας, ελαφρώς πιο μακρύ. Η συσκευή ενσωματωμένο καλώδιο HDMI για απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση σας, ενώ φορτίζει με καλώδιο Type-C. Η συσκευή υποστηρίζει έξοδο εικόνας έως 4K στα 60Hz, Dolby Vision, HDR10+ και HDR10. Στο ηχητικό κομμάτι υποστηρίζει Dolby Digital, Dolby Digital Plus και Dolby Atmos.

Για συνδεσιμότητα, η συσκευή υποστηρίζει dual-band 802.11ac Wi-Fi αλλά και Bluetooth. Μαζί με το νέο Chromecast with Google TV, περιλαμβάνεται και το τηλεχειριστήριο της συσκευής, με νέο σχεδιασμό με το pad στο πάνω μέρος, πλήκτρα για πλοήγηση, αλλά και τρία ξεχωριστά πλήκτρα για Google Assistant, YouTube και Netflix. Το remote έχει ενσωματωμένο accelerometer, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια.Πηγή άρθρου: techblog.gr