Εντυπωσιακά τα γραφικά στις next-gen κονσόλες

Εντυπωσιακά τα γραφικά στις next-gen κονσόλες

Πλέον μας χωρίζουν μόλις μερικές εβδομάδες από το λανσάρισμα των next-gen κονσόλων και η 2K Sports αποφάσισε να μας δείξει τι ακριβώς θα κερδίσουμε από τη νέα γενιά, τουλάχιστον στον οπτικό τομέα του NBA 2K21. Το studio μας έδωσε ένα νέο trailer, το οποίο παρουσιάζει τα εντυπωσιακά γραφικά του παιχνιδιού.

Όπως βλέπουμε, τα renders των παικτών έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια, ενώ βλέπουμε ξεκάθαρα τον ιδρώτα τους. Επίσης, το NBA 2K21 προσφέρει βελτιωμένα animations και physics. Μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι ότι οι το κοινό θα αποτελείται από πάνω από 150 AI χαρακτήρες, που θα έχουν τις δικές τους «προσωπικότητες» και αντιδράσεις στο τι γίνεται μέσα στο παρκέ.

Εντυπωσιακός πάντως φαίνεται και ο φωτισμός του τίτλου, κάτι που παρατηρούμε στο τέλος του trailer. Αυτό που δε γνωρίζουμε βέβαια είναι τι αλλαγές θα δούμε στο gameplay του τίτλου, κάτι που αναμένουμε να μάθουμε όταν κυκλοφορήσει. Το next-gen NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για Xbox Series X και Series S, ενώ στις 19 Νοεμβρίου θα το δούμε και στο PlayStation 5.Πηγή άρθρου: techblog.gr