Ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα

Ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα

Το οικονομικό και compact iPhone 12 mini φαίνεται πως δεν έχει τις πωλήσεις των υπολοίπων μοντέλων της σειράς. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Consumer Intelligence Research Partners, το μικρότερο μοντέλο της σειράς iPhone 12 έχει ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα άλλα τρία.

Συνολικά, οι πωλήσεις των iPhone 12 αγγίζουν το 76% των πωλήσεων iPhone στην αγορά της Αμερικής για το διάστημα Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Το κανονικό iPhone 12 έχει τις περισσότερες πωλήσεις, με μερίδιο 27% από όλα τα μοντέλα της νέας σειράς. Από την άλλη, το iPhone 12 mini αποτελεί μόλις το 6% των συνολικών πωλήσεων της νέας σειράς.

iPhone 12 mini: Ελάχιστες πωλήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα

Η νέα σειρά είχε συνολικά καλύτερες επιδόσεις από τη σειρά iPhone 11, καθώς στο διάστημα λανσαρίσματος η προηγούμενη σειρά είχε το 69% των συνολικών πωλήσεων iPhone. Από την άλλη, το iPhone 11 είχε το 39% των πωλήσεων, ενώ τα 11 Pro και 11 Pro Max είχαν μαζί το 30%.

Αυτό βέβαια σημαίνει από την άλλη ότι τα Pro μοντέλα έπεισαν το καταναλωτικό κοινό ότι αξίζουν τα extra χρήματα, ενώ και το απλό μοντέλο είναι μία ιδανική μέση λύση. Το iPhone 12 mini είναι για πολλούς ένα ονειρικό τηλέφωνο, με το compact μέγεθος που αναζητούν εδώ και χρόνια, όμως μάλλον δεν είναι τόσοι όσοι νομίζαμε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή άρθρου: techblog.gr