Είσοδος της OnePlus στα wearables με το OnePlus Band - OnePlus

Είσοδος της OnePlus στα wearables με το OnePlus Band – OnePlus

Η φημολογούμενη είσοδος της OnePlus στην αγορά των wearables, επισημοποιήθηκε σήμερα με την ανακοίνωση του OnePlus Band, αρχικά για την αγορά της Ινδίας.

Το OnePlus Band διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει και από άλλα fitness trackers της αγοράς όπως αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, εμφάνιση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα καθώς και μετρήση δεδομένων που αφορούν την ποιότητα του ύπνου του χρήστη. Συνολικά υποστηρίζει την καταγραφή στατιστικών στοιχείων για 13 προγράμματα γυμναστικής όπως Yoga, περπάτημα, κολύμβηση, ποδηλασία, ποδηλασία κ.α. Αρχικά το OnePlus Band είναι συμβατό μόνο με Android smartphones, ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η προσθήκη υποστήριξης iPhone.

Διαθέτει οθόνη 1.1 ιντσών, τεχνολογίας OLED με ανάλυση 126×294 και είναι αδιάβροχο υποστηρίζοντας το πρότυπο IP68. Αντέχει σε βάθη έως 50 μέτρα και για 10 λεπτά ενώ η αυτονομία των 2 εβδομάδων δεν εντυπωσιάζει με βάση τη χωρητικότητας μπαταρίας των 100mAh. Η διαχείριση του Band και των δεδομένων που καταγράφει γίνεται μέσα από τη σχετική εφαρμογή Health της OnePlus, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να δηλώσει στόχους που θέλει να επιτύχει ή και να ξεπεράσει. 

Το OnePlus Band κυκλοφορεί αρχικά στην Ινδία με κόστος περίπου $34 και αναμένεται σύντομα να κάνει και το ευρωπαικό του ντεμπούτο με άγνωστη για την ώρα τιμή.

 

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr