image

Διαθέσιμο το πρώτο post-launch patch του Battlefield 2042

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από το άσχημο λανσάρισμα του Battlefield 2042 και η DICE ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο post-launch patch για να λύσει μερικά από τα πολλά προβλήματα του παιχνιδιού.

Αν και η έλλειψη scoreboard και του in-game voice chat έχουν γνωστοποιηθεί από την εταιρία, δεν πρόκεται να έρθουν με τα νέα patches. Αντιθέτως, τo Update Two θα λύσει τα προβλήματα στο balancing και θα αλλάξει το performance. Μερικές αλλαγές είναι το πως γίνεται το revive στην πίστα, το nerf στα hovercraft και nightbird, ένα ανανεωμένο respawn system και μια διόρθωση στο overstated shot dispersion.

Το τρίτο update θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2021 και θα φέρει αλλαγές στο interface, στους χάρτες, το matchmaking και το progression.

 



Πηγή άρθρου: www.enternity.gr