Δείτε πως έγινε το νέο Redmi Note 9 Pro 5G αφού το ρίξανε, το λυγίσανε, το μαγειρέψανε και το παγώσανε στο βίντεο του άρθρου!

Δείτε πως έγινε το νέο Redmi Note 9 Pro 5G αφού το ρίξανε, το λυγίσανε, το μαγειρέψανε και το παγώσανε στο βίντεο του άρθρου!

Η Redmi κυκλοφόρησε ένα επίσημο βίντεο δοκιμής αντοχής με το ολοκαίνουργιο smartphone Redmi Note 9 Pro 5G.

Τα δείγματα περνούν από μια βίαιη σειρά δοκιμών που υπερβαίνουν τις απλές δοκιμές πτώσης, συμπεριλαμβανομένης της κατάψυξης, της θέρμανσης και της κάμψης που προκαλεί κυματισμούς. Το Redmi Note 9 Pro 5G φαίνεται να τα χειρίζεται καλά όλα όσα του συμβαίνουν.

Ένα συναρπαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την Redmi δείχνει πως αντιδράει το νέο Redmi Note 9 Pro 5G όταν το χτυπήσουνε και όχι μόνο! Η αλήθεια είναι βλέποντας τα βασανιστήρια που περνάει, θυμίζει λίγο σαν να περνάει μεσαιωνική Ιερή εξέταση. Το σίγουρο είναι ότι τέτοια βασανιστήρια σε πραγματικές συνθήκες δεν περνάει ένα κινητό, οπότε εάν αντέχει αυτά, τότε σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα με τα καθημερινά!

Στην αρχή, το Redmi Note 9 Pro 5G υπόκειται σε τυπικές δοκιμές πτώσης, αν και το περιστρεφόμενο τμήμα αυτής της δοκιμής φαίνεται ιδιαίτερα καταστροφικό στο μπροστινό και πίσω μέρος του τηλεφώνου που καλύπτεται από το Gorilla Glass 5. Αλλά επιβιώνει από αυτό το μέρος μόνο για να προχωρήσει σε ακόμη περισσότερα πειράματα που ανοίγουν τα μάτια διάπλατα από τρόμο!

Το Redmi Note 9 Pro 5G κάμπτεται και στρίβεται στο σημείο που βλέποντάς το, μπορεί να κάνει και τον πιο σκληρό θεατή να κλάψει, ενώ περιμένει να θρυμματιστεί σε χίλια κομμάτια. Τα κουμπιά του υλικού σφυροκοπούνται από τα δάχτυλα του μηχανήματος και η οθόνη αφής εξετάζεται προσεκτικά για τις ιδιότητες και τη βιωσιμότητά της. Στη συνέχεια, προχωράει σε κάποιες δοκιμές μαγειρέματος στο φούρνο(!!!) και κατάψυξης. Προφανώς, ένα smartphone όπως το Redmi Note 9 Pro 5G πρέπει να δοκιμαστεί για την ικανότητά του να λειτουργεί σε ζεστές και κρύες θερμοκρασίες, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος σκέφτεται να βάλει το κινητό του μαζί με το κοτόπουλο πχ που θα ψήσει στο φούρνο του!

Καλό είναι να μην τα δοκιμάσετε σπίτι…!

Στη συνέχεια έρχεται η δοκιμασία για να δούμε πόσο  αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη είναι το νέο Redmi Note 9 Pro 5G. Έτσι το βλέπουμε να δέχεται επίθεση με περιστρεφόμενους πίδακες νερού σε μια συσκευή που μοιάζει με ταινία τρόμου. Σαν να το βάζατε στο πλυντήριο πιάτων σας….! Μετά βλέπουμε το smartphone να είναι γεμάτο σκόνη, για να βεβαιωθείτε ότι θα μπορεί να αντέξει σε σκονισμένα περιβάλλοντα! Συνολικά πάντως το Note 9 Pro φαίνεται να περνά τις δοκιμές χωρίς πρόβλημα και το σίγουρο είναι ότι το βίντεο αυτό δεν θα έβλεπε το φως της ημέρας εάν κάποιο από τα τεστ δεν τα περνούσε! Πάντως, εάν είναι να δοκιμάζει κάθε κινητό που βγάζει η Xiaomi έτσι πριν το βγάλει στην κυκλοφορία, τότε είναι πραγματικά αξιοσημείωτο και δείχνει την ποιότητα των κινητών της!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr