Αυτά είναι τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro, τα νέα renders και οι τιμές

Αυτά είναι τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro, τα νέα renders και οι τιμές

Η ολοκαίνουργια σειρά Xiaomi Mi 10T θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της σε παγκόσμιο επίπεδο στις 30 Σεπτέμβριο. Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη, τα specs και τα renders του Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro δημοσιεύθηκαν. Το leak περιγράφει δυο παρόμοια smartphones αν και με κάποιες διαφοροποιήσεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, επιβεβαιώνει προηγούμενα specs και φωτογραφίες των συσκευών.

Τόσο τα Xiaomi Mi 10T όσο και τα Mi 10T Pro θα διαθέτουν μια οθόνη 6.67 ιντσών με οπή σε μέγεθος σταγόνας στη πάνω αριστερή γωνία. Ωστόσο, σε αντίθεση με την σειρά Xiaomi Mi 10, η νέα T σειρά έρχεται με IPS LCD panel αντί για OLED. Επιπλέον δεν λαμβάνεις τον fingerprint sensor κάτω από την οθόνη της Mi 10 σειράς, αντίθετα θα έχεις έναν στο πλάι, όπως και face unlock.

Παράλληλα, ενώ τα Mi 10T και Mi 10T Pro αναμένεται να διαθέτουν refresh rate οθόνης στα 144Hz, θα έρθουν με μικρότερη ταχύτητα φόρτισης σε σχέση με τα Mi 10 των 120W. Πιο συγκεκριμένα θα διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης φόρτισης ως 33W. Όσον αφορά την χωρητικότητα  της μπαταρίας αυτή θα διαμορφωθεί στα 5.000 mAh.

Όπως συμβαίνει και με τα απλά Xiaomi Mi 10, τα Mi 10T και Mi 10T Pro θα εγκαταλείψουν την telephoto camera. Το Mi 10T αναμένεται να διαθέτει μια των 64MP κύρια κάμερα, μια των 13MP ultrawide και μια των 5MP macro. Από την άλλη πλευρά, το Mi 10T Pro θα αντικαταστήσει τον αισθητήρα των 64MP με μια 108MP κάμερα με OIS.

Το Xiaomi Mi 10T Pro αναμένεται να κοστίζει 699 ευρώ, κάνοντάς το ένα πιο οικονομικό entry μοντέλο απέναντι στη Mi 10 σειρά με Snapdragon 865. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την τιμή του απλού μοντέλου, αν και αυτή θα διαμορφωθεί σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Πηγή άρθρου: techmaniacs.gr