Αποκτήστε με μόλις 19.54€ το Xiaomi Haylou LS01 από το Flash Sales του Cafago!

Αποκτήστε με μόλις 19.54€ το Xiaomi Haylou LS01 από το Flash Sales του Cafago!

Το Xiaomi Haylou LS01 είναι ένα smartwatch που σας το έχω παρουσιάσει και άλλη φορά. Το Haylou LS01 είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας με την Xiaomi να φτιάξει ένα smartwatch. Σήμερα σας το έχω βρει με μόλις 19.54€ από το Flash Sales του Cafago.

Το Haylou Smart Watch LS01 ενσωματώνει 9 σπορ modes, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού σε πραγματικό χρόνο όλη την ημέρα, 14 ημέρες μπαταρίας, διαχείριση του ύπνου, την αρίθμηση των βημάτων, τις έξυπνες υπενθυμίσεις ειδοποίησης και άλλες λειτουργίες. Τα 9 modes αθλητισμού που υποστηρίζει είναι το περπάτημα, το τρέξιμο, η πεζοπορία, η ποδηλασία, ο διάδρομος, το γυμναστήριο, η ορειβασία, το στριφογύρισμα και η γιόγκα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να καταγράψετε τα βήματα ολόκληρης της ημέρας, την απόσταση και την κατανάλωση θερμίδων σε πραγματικό χρόνο.

V6767B 1 751c dnOz

Επιπλέον, ο ενσωματωμένος αισθητήρας καρδιακού ρυθμού υψηλών επιδόσεων του ρολογιού, σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο ευφυούς καρδιακού ρυθμού, έχει καλύτερη ικανότητα παρεμβολής και υποστηρίζει 24ωρη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας. Επιπλέον, το Haylou Smart Watch LS01 παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου τη νύχτα, εντοπίζοντας έξυπνα και καταγράφοντας τον βαθύ ύπνο, τον ελαφρύ ύπνο και την κατάσταση εγρήγορσης, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε την ποιότητα του ύπνου και να προσαρμόσετε τις συνήθειες σας.

 

V6767B 1 751c Yz3yV6767B 1 751c UkMz

Επιπλέον, είναι διαθέσιμη η ειδοποίηση κλήσεων, η υπενθύμιση πληροφοριών, η καθιστική υπενθύμιση, η αφύπνιση και άλλες έξυπνες λειτουργίες υπενθύμισης, ενώ με την απλή ανασήκωση του καρπού μπορείτε να δείτε τα πάντα εύκολα.

V6767B 1 751c ANfWPB0223S 1 8ed9 uAIw

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έξυπνο ρολόι της Haylou, συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση σε ποιοτικά προϊόντα που βγάζει σε συνεργασία και με την Xiaomi. Το ρολόι έρχεται μ’ ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 210mAh, που μία φόρτιση διαρκεί 14 ημέρες. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την συνεχή και 24ώρη παρακολούθηση της καρδιακής σας λειτουργίας, η μπαταρία τότε διαρκεί για 10 ημέρες.

V6767B 1 751c crk9PB0223S 1 8ed9 X3BA

Επιπλέον, το έξυπνο ρολόι Smart Watch της Haylou, έρχεται με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 1,3 ιντσών (240 x 240), βάρος σώματος μόνο 34g, με βραχιολάκι TPU, υποστηρίζει IP68 οπότε είναι αδιάβροχο, ενώ υποστηρίζει και Bluetooth 4.2. Το LS01 συνδέεται με την εφαρμογή Haylou Sport app.

PB0223S 1 8ed9 wQ01PB0223S 1 8ed9 94ai

Για να το πάρετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το παρακάτω μπανεράκι και να το παραγγείλετε, από το Flash Sales του Cafago.

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας onesignal push, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο favicon vfl8qSV2F Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Telegram


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr