Αποκλειστικό: Πάμε Δανάη! Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν! Η ανακοίνωση στους συντελεστές της εκπομπής!

Αποκλειστικό: Πάμε Δανάη! Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν! Η ανακοίνωση στους συντελεστές της εκπομπής!

Η εκπομπή Πάμε Δανάη έριξε αυλαία όμως μόλις ένα 24ωρο πριν οι συντελεστές έμαθαν για το μέλλον της και κυρίως για την επόμενη σεζόν. 

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν στη Δανάη Μπάρκα και την τηλεοπτική της παρέα λίγο πριν αποχαιρετήσουν όλοι για καλές διακοπές, κάποιοι από τους συνεργάτες της εκπομπής φεύγουν και κάποιοι άλλοι μένουν.

Έτσι και αλλιώς η Δανάη δεν είχε πλέον άγχος αν η εκπομπή θα συνεχιζόταν ή όχι την επόμενη σεζόν αφού πριν από λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως για του χρόνου.

Όμως, η δεύτερη χρονιά του Πάμε Δανάη θα έχει σημαντικές αλλαγές. Αφού “κλείδωσε” η εκπομπή το δίωρο 11.00-13.00, δηλαδή αμέσως μετά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με τον Κώστα Τσουρό, ήρθαν και οι ανακοινώσεις για την αποχωρήσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κία Παπαδοπούλου, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της οποίας το όνομα τελευταία ακούστηκε ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι ήταν η εμπνεύστρια του σποτ για το συνέδριο γονιμότητας από το οποίο αποσύρθηκε όλη η σόουμπιζ, φεύγει από τη θέση της όμως η θέση δεν μένει κενή. Αντιθέτως, βρέθηκε αμέσως αντικαταστάτρια και συγκεκριμένα η πρώην αρχισυντάκτρια της Ιωάννας Μαλέσκου, Δήμητρα Παλούδη που αποχώρησε από τη θέση της στα μέσα Ιουνίου, χωρίς κανείς ποτέ να μάθει γιατί.

Από την τηλεοπτική παρέα της Δανάης Μπάρκα εκτός από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που φεύγει για την εκπομπή της Μενεγάκη, αποχωρεί και η Σίσσυ Καλλίνη ενώ παραμένουν στο πόστο τους ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά το τέλος του Πάμε Δανάη από τη νέα σεζόν θα προβάλλεται το κεντρικό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και αμέσως μετά θα ξεκινάει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Πηγή άρθρου: www.gossip-tv.gr