Ανακοινώθηκε επίσημα το Huawei Mate 40 Pro: Σκοτώνει όλο τον ανταγωνισμό για πλάκα

Ανακοινώθηκε επίσημα το Huawei Mate 40 Pro: Σκοτώνει όλο τον ανταγωνισμό για πλάκα

Η Huawei αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι δεν θα τη σταματήσει τίποτα, όσο και να έχει σκυλιάσει ο Trump. Σήμερα, σε ειδικό event που διοργάνωσε και μεταδόθηκε online, αφενός ευχαρίστησε όλους τους πιστούς οπαδούς της στον κόσμο και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την προσήλωσή της να σου προσφέρει την καλύτερη εμπειρία και στη συνέχεια ανακοίνωσε τις δυο νέες προτάσεις της, τα Huawei Mate 40 και Huawei Mate 40 Pro.

 

Το Huawei Mate 40 Pro αποτελεί το νέο διαμάντι της Huawei το οποίο εξοπλίζεται με μια οθόνη 6.76 ιντσών OLED, η γνωστή waterfall από προηγούμενα flagship smarphones.  Περιλαμβάνει 90Hz  refresh rate, και η ανάλυση διαμορφώνεται στα 2,772 x 1,344 OLED pixels. Διαθέτει 8GB RAM και 256GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Στο εσωτερικό του, ο χρήστης θα συναντήσει τον Kirin 9000 5G, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ένα πολύ δυνατό SoC. Συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με οχταπύρηνο CPU το οποίο διαθέτει τέσσερις Cortex A77 πυρήνες και τέσσερις Cortex A55 πυρήνες. Την ίδια στιγμή τα γραφικά αναλαμβάνει μια Mali G78 GPU, με 24 πυρήνες.  Η Huawei όμως και πάλι βρήκε χώρο για να τοποθετήσει πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και της ενεργοποίησης απενεργοποίησης του smartphone στο πλάι, παρά την waterfall οθόνη.

Όσον αφορά τις κάμερες, έρχεται με μια κύρια των 50MP RYYB (1/1.28 inch), μια periscope κάμερα των 12MP με 5x optical zoom, μια των 20MP ultrawide angle (cine camera).  Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει μια των 13MP selfie camera και ένας δευτερεύον αισθητήρα 3D depth sensing.

Η μπαταρία είναι των 4.400Mah. Στον τομέα της φόρτισης, θα συναντήσεις 66W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 50w ασύρματη φόρτιση, ενώ δεν απουσιάζει και η δυνατότητα της αντίστροφης φόρτιση. Περιλαμβάνει στερεοφωνικά ακουστικά και θα έρθει με το EMUI 11,

 

Θα ακολουθήσει αναλυτικό review που εξηγούμε αναλυτικά, γιατί το θεωρούμε ως τον βασιλιά των smartphones

Πηγή άρθρου: techmaniacs.gr