Τζο Μπάιντεν: «Κάντε υπομονή, θα βγούμε νικητές» -Νέες δηλώσεις, ενώ συνεχίζεται το θρίλερ | ΚΟΣΜΟΣ

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν έκανε μια σύντομη δήλωση από το Queen Theater του Ντέλαγουερ, καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση σε 5 Πολιτείες.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος επανέλαβε, όπως και νωρίτερα, πως χρειάζεται υπομονή ώσπου να καταμετρηθούν όλες οι ψήφοι και να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση Τζο Μπάιντεν έρχεται καθώς η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ προετοιμάζεται να αμφισβητήσει ενδεχόμενη ήττα, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη στις Πολιτείες όπου η διαφορά είναι μικρή.

«Δεν αμφιβάλλουμε πως θα βγούμε νικητές»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές Εκλογές 2020: Χωρισμένη στα δύο η χώρα, όσο δεν υπάρχει αποτέλεσμα -Οπαδοί του Μπάιντεν και του Τραμπ στους δρόμους [εικόνες]

Politico: «Και με Μπάιντεν και με Τραμπ, η Ευρώπη είναι η χαμένη»

«Η γερουσιαστής και εγώ εξακολουθούμε να νιώθουμε πολύ καλά. Δεν αμφιβάλλουμε πως όταν η καταμέτρηση ολοκληρωθεί η Καμάλα Χάρις και εγώ θα βγούμε νικητές», είπε ο Τζο Μπάιντεν, απευθυνόμενος στον αμερικανικό λαό. «Οπότε, ζητώ από όλους σας να παραμείνετε ήρεμοι -όλοι οι άνθρωποι πρέπει να μείνετε ήρεμοι. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Η καταμέτρηση ολοκληρώνεται. Και θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα. Οπότε σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή, αλλά πρέπει να μετρήσουμε τις ψήφους», συνέχισε.

Βίντεο: «Χρειάζεται υπομονή», επαναλαμβάνει ο Τζο Μπάιντεν

«Η Δημοκρατία είναι ορισμένες φορές ”άτσαλη”, οπότε συχνά χρειάζεται υπομονή. Αλλά η υπομονή μας ανταμείβεται τώρα για περισσότερα από 240 χρόνια με ένα σύστημα διακυβέρνησης ζηλευτό σε όλο τον κόσμο», είπε ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζο Μπάιντεν.Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr