Τραμπ: «Είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου»

Παραμένει σε… άλλη διάσταση ο Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι είναι «ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου» για να πείσει τους δημοσιογράφους ότι αισθάνεται αρκετά καλά ώστε να παρευρεθεί σε προεκλογική συγκέντρωση.

Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί το μέτρημα όσον αφορά την καταγραφή δηλώσεων οι οποίες είτε προκαλούν, είτε αφήνουν αρκετές απορίες, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι «Επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», μιλώντας στο Fox Business Network στην πρώτη του συνέντευξη από όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει προσβληθεί από την Covid-19.

Μάλιστα, ο Τραμπ δήλωσε με βεβαιότητα ότι δεν είναι μεταδοτικός, αν και στον Λευκό Οίκο έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορονοϊού, μεταξύ αυτών και η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου, Κέιλι Μακ Ενάνι.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να πείσει άπαντες ότι μπορεί να συμμετάσχει σε προεκλογικές εκστρατείες αλλά και σε ένα debate υπό… κανονικούς όρους. Νωρίτερα, η ανεξάρτητη επιτροπή για τη διοργάνωση των προεκλογικών μονομαχιών είχε προτείνει τη διεξαγωγή debate… εξ αποστάσεως, κάτι που απορρίπτει ο Τραμπ.

«Δεν θα συμμετάσχω σε εικονικό ντιμπέιτ. Δεν το δέχομαι. Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε ένα εικονικό ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ δεν είναι αυτό».Πηγή άρθρου: www.documentonews.gr