Τραμπ: ‘Δεν έχω πλέον κορονοϊό, έχω ανοσία’ – Κόσμος

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξη του στο Fox News την Κυριακή (11/10) ότι δεν έχει πλέον το COVID-19 και δεν αποτελεί κίνδυνο μετάδοσης για τον ιό, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει τη Δευτέρα (12/10) στην προεκλογική του εκστρατεία για τις επερχόμενες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ είπε ότι οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι μπορεί να επιστρέψει στην εκστρατεία του, χωρίς κίνδυνο για τους άλλους.

Ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ, είπε το Σάββατο (10/10) ότι ο αμερικανός πρόεδρος δεν διατρέχει κίνδυνο μετάδοσης του ιού, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν είναι αρνητικός στον κορονοϊό.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εκτός από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος πληροί όλα τα κριτήρια των CDC για ένα ασφαλές τέλος της απομόνωσης, με σημερινά αναγνωρισμένα πρότυπα, δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνο να μεταδώσει (τον ιό) σε άλλα άτομα”, δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Κόνλεϊ, χωρίς να αναφερθεί καθόλου σε νέα διάγνωση του προέδρου.

“Κέρδισα αυτόν τον τρελό φρικτό ιό της Κίνας. Πέρασα τα υψηλότερα τεστ, τα υψηλότερα πρότυπα, και είμαι σε καλή κατάσταση. Και πρέπει να σας πω ότι αισθάνομαι φανταστικά. Αισθάνομαι πραγματικά καλά”, δήλωσε ο Τραμπ στο Fox News Channel.

“Φαίνεται ότι έχω ανοσία. Μπορώ να βγω από το υπόγειο”, πρόσθεσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Ντόναλντ Τραμπ διαμένει σε σουίτα νοσηλείας που βρίσκεται στο υπόγειο, ενώ εκεί δημιουργήθηκαν και προσωρινά γραφεία για τις εργασίες του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή άρθρου: www.news247.gr