Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν απέτρεψε την αυτοκτονία πολίτη

Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν απέτρεψε την αυτοκτονία πολίτη

Σε ακόμη ένα προεκλογικό σόου προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, απέτρεψε (όπως το 2015) αυτοκτονία πολίτη.

Ο άνδρας, επιχείρησε να πέσει από τη «Γέφυρα των Μαρτύρων της 15ης Ιουλίου», στο Βόσπορο, αλλά φέρεται να τον έσωσε ο τούρκος πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης: Πάει για πρόωρες εκλογές ο Ερντογάν; Το επικρατέστερο σενάριο και η συμβολική ημερομηνία

Τι λένε τα τουρκικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν με τη συνοδεία του, αναχώρησε για την τελετή που θα παρευρισκόταν στο ναυπηγείο Πέντικ για να παραδώσει την τουρκικής κατασκευής κορβέτα στο Πακιστάν.

Την ώρα που η αυτοκινητοπομπή του προέδρου Ερντογάν περνούσε τη συγκεκριμένη γέφυρα, είδε τον Μουράτ Ντουράν να ετοιμάζεται να βουτήξει το κενό και τότε σταμάτησε το υπηρεσιακό του όχημα, πήγε κοντά του για να του μιλήσει και να τον αποτρέψει και τελικά,  κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί το 2015, όταν ο Ερντογάν διέσχιζε με την αυτοκινητοπομπή του τη γέφυρα του Βοσπόρου και έσωσε πάλι έναν άνδρα που σκόπευε να αυτοκτονήσει.Πηγή άρθρου: www.in.gr