Το πρώτο tweet της Μελάνια Τραμπ αφότου διαγνώστηκε θετική: «Είμαι καλά» -Τελείως διαφορετική στάση από τον πρόεδρο | ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό να έχει εμφανιστεί πολλάκις, και ακόμη περισσότερο να τουιτάρει ακατάπαυστα, ωστόσο η Μελάνια Τραμπ από την Παρασκευή είχε τηρήσει μια εντελώς διαφορετική στάση. Σήμερα μόλις υπήρξε η πρώτη αντίδρασή της.

Η Μελάνια Τραμπ, μόλις την Παρασκευή ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Πρώτη Κυρία έχουν κορωνοϊό, τουίταρε και εκείνη ότι θα κάνει την καραντίνα της στο σπίτι, ενώ λίγο αργότερα έγραψε ότι ελπίζει σε γρήγορη ανάρρωση και ότι έχει ελαφριά συμπτώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια Τραμπ την Παρασκευή είχε πονοκέφαλο και ελαφρύ βήχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από τρεις μέρες σιωπής, η Μελάνια Τραμπ επανήλθε στο Twitter, γράφοντας: «Η οικογένειά μου είναι ευγνώμων για όλες τις προσευχές και την υποστήριξη! Νιώθω καλά και θα συνεχίσω να ξεκουράζομαι στο σπίτι. Eυχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παντού, και προσεύχομαι συνεχώς για εκείνους που είναι άρρωστοι ή έχουν άτομα στην οικογένειά τους που έχουν προσβληθεί από τον ιό».

Σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται το CNN, η Μελάνια Τραμπ δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο.

Η απόφασή της, όπως σχολιάζει επίσης το CNN, δείχνει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χθες έκανε μια μίνι… παρέλαση έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό, διακινδυνεύοντας να εκθέσει τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που ήταν μαζί του στο τζιπ στην Covid-19. Και ακολούθως πυρπόλησε το Twitter με μια σειρά tweets, ενώ σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να ποστάρει βίντεο από το νοσοκομείο.

«Η Μελάνια γνωρίζει τους κινδύνους της Covid-19», δήλωσε ο αξιωματούχος στο CNN. «Η πιθανή έκθεση άλλων στον ιό δεν είναι ένας κίνδυνος που θα αναλάμβανε».Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr