Το μήνυμα Τραμπ μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο: Μη φοβάστε τον κορωνοϊό, βγείτε έξω! [βίντεο] | ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί να πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό, όμως ο Ντόναλντ Τραμπ … δεν καταλαβαίνει τίποτα και προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί τον ιό και να «βγει έξω».

Ο Αμερικανός πρόεδρος, στο πρώτο του μήνυμα έξω από το νοσοκομείο, ανέφερε πως ο κορωνοϊός δεν είναι κάτι που πρέπει να τρομάζει τον κόσμο και πως δεν πρέπει να τον αφήσει να κυριαρχήσει στη ζωή τους. Μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να «βγει έξω» και να συνεχίσει την ζωή του, επιστρέφοντας στην δουλειά.

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο. Εμαθα πολλά για τον κορωνοϊό, αλλά το σημαντικότερο ήταν το εξής: μην τον αφήσετε να σας κυριαρχήσει. Μη τον φοβηθείτε. Θα τον νικήσετε. Εχουμε το καλύτερο ιατρικό προσωπικό και φάρμακα. Θα μπορούσα να έχω βγει πριν δύο ημέρες γιατί ένοιωθα καλύτερα όπως είχα πει. Νοιώθω καλύτερα απ’ ότι πριν 20 χρονιά όπως είπα ξανά. Μην αφήσετε τον κορωνοϊό να σας πάρει τη ζωή. Εχουμε την καλύτερη χώρα του κόσμου. Θα βγουμε έξω στις δουλειές μας. Έπρεπε να το κάνω κι εγώ κι ας ήξερα το ρίσκο. Κάθε ηγέτης θα έκανε ότι έκανα κι εγώ. Βγείτε έξω με προσοχή. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα στον κόσμο και έρχονται τα εμβόλια σύντομα», είπε στο μήνυμά του ο Τραμπ.

Το μήνυμα Τραμπ μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο

Λίγες στιγμές νωρίτερα, φτάνοντας στον Λευκό Οίκο μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγάλει την μάσκα του και να δείξει πως… δεν φοβάται τον κορωνοϊό, κάτι που είπε και στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε.Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr