Στραγγάλισε την κοπέλα του την ώρα του σεξ, τάισε τη γάτα και έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα

Σοκάρει την Τουρκία άλλη μία υπόθεση γυναικοκτονίας με θύμα αυτή την φορά μία 22χρονη φοιτήτρια που βρήκε το θάνατο στα χέρια του συντρόφου της. Θύμα της άγριας δολοφονίας η 22χρονη Cennet Tuba Tokbas και δράστης ο 24χρονος Eray Hakver.

Όπως μετέδωσε το sabah.com.tr ο νεαρός στραγγάλισε κατά τη διάρκεια του σεξ την 22χρονη, μετά τάισε ατάραχος τη γάτα και στη συνέχεια έφυγε από το διαμέρισμά της σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η μοιραία για την 22χρονη συνάντησή τους έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο διαμέρισμα της κοπέλας στην επαρχία Ντενιζλί της Τουρκίας.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, μάλιστα, ότι ο 24χρονος είχε το θράσος να χαιρετίσει προς μια κάμερα ασφαλείας κατά την έξοδό του από το διαμέρισμα στο οποίο είχε δολοφονήσει την 22χρονη. Κατά τις ίδιες πηγές όταν επέστρεψε στο σπίτι του ο 24χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του για να της πει ότι η 22χρονη, η οποία ήταν στο τελευταίο έτος της σχολής της στο πανεπιστήμιο Pamukkale, «μπορεί να έχει πεθάνει».

Η μητέρα του 24χρονου, τότε, κάλεσε άμεσα την αστυνομία και ενημέρωσε για όσα της είχε αποκαλύψει το παιδί της.

Όταν συνελήφθη ο 24χρονος υποστήριξε ότι η κοπέλα δεν είχε αντισταθεί όταν της έκανε τη θανατηφόρα λαβή στο λαιμό.

Δείγματα DNA που βρέθηκαν κάτω από τα νύχια της 22χρονης δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να αντισταθεί ενώ ο 24χρονος την έσφιγγε στο λαιμό.

Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι η ψύχραιμη αποχώρησή του 24χρονου από το διαμέρισμα της 22χρονης σε συνδυασμό με το ότι δεν ενημέρωσε τις αρχές, δείχνουν προς μια προμελετημένη πράξη παρά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που είχε άσχημη κατάληξη.

Πηγή άρθρου: www.newsbeast.gr